Sol Reklam

Minecraft kasma!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emrorem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.003
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emrorem

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Puanlar
3.800
Arkadaşlar minecraft'ta bir mapim var,birçok komut bloğu içeriyor.Bazı yerlerde 0 kasma varken bazı yerlerde oyun sürekli takılıyor.Bunun sebebi nedir? Belirli bölgelerde kasmalar oluyor,bu kasmaları ne oluşturuyor? Ona göre kaldırayım.Sunucuda o bölgeye giden herkes kasıyor diyor,ben dahil.

O kısımda komut bloğu yoğun ise kasma olması normal komut bloğu ile yaptığın birçok şeyi Skript ile yapabilirsin forumda sana yardım edebilecek birçok kişi var skript destek bölümünde açar isen yardım alabilirsin

İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1508784459,1508769150][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldü ise belirtiniz

O kısımda komut bloğu yoğun ise kasma olması normal komut bloğu ile yaptığın birçok şeyi Skript ile yapabilirsin forumda sana yardım edebilecek birçok kişi var skript destek bölümünde açar isen yardım alabilirsin

İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1508784459,1508769150][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldü ise belirtiniz
Dostum,komut bloklarını bayağı uzağa taşımama rağmen sorun hala devam ediyor.Komut blokları chunk sınırları içerisinde bile değil ancak hala kasıyor o bölgede.Belirli 2-3 bölge var zaten sadece oralarda kasıyor başka sebebi yokmu bunun? Komut bloklarını taşıdım,ağır şekilde kasmasada oyunun görüntüsü akıcı değil,PC'si kötü olanlar ise çok kasıyor diyor.[DOUBLEPOST=1508790187][/DOUBLEPOST]

Dostum,komut bloklarını bayağı uzağa taşımama rağmen sorun hala devam ediyor.Komut blokları chunk sınırları içerisinde bile değil ancak hala kasıyor o bölgede.Belirli 2-3 bölge var zaten sadece oralarda kasıyor başka sebebi yokmu bunun? Komut bloklarını taşıdım,ağır şekilde kasmasada oyunun görüntüsü akıcı değil,PC'si kötü olanlar ise çok kasıyor diyor.

Komut blokları ile yaptıklarını skript / Plugin kullnarak yapmaya çalış birde

Komut blokları ile yaptıklarını skript / Plugin kullnarak yapmaya çalış birde
Dostum maalesef öyle birşey yapamam,çözüm yolu yokmu bu lanet şeyin? Bu arada map singleplayerde kasmıyor,sadece MultiPlayer'de kasıyor.Kasmaları engelleyen bir plugin falan yokmu?[DOUBLEPOST=1508793342,1508792659][/DOUBLEPOST]Ek olarak sadece 2 plugin yüklü,pluginlerden sıkıntı olacağını sanmam.

Kardeşim şimdi komut bloğu yla araba yaptın diyelim onu skriptini bulursan ekle komut bloğunu kaldır büyük ihtimalle sorun çözülür

İyi Forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı