ErenOFC
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 219
- Puanlar
- 13.860
Zaten biliyorum şuanlık plugin paketi yapım aşamasında benim bilgisayarımı kullanıyoruz vds alıcaz :DÜcretsiz olmaz ki :D Gitkalitenin adresi Eren.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendin yapıyorsan sadece localhosttan yaparsın sıkıntı değil. Arkadaşların hamachiye girer düzenlersiniz vb. sonra iş bitiyor?Zaten biliyorum şuanlık plugin paketi yapım aşamasında benim bilgisayarımı kullanıyoruz vds alıcaz :D
Ya biliyorumda olsun yinede şuan herkesin girebeleceği şekilde olsa iyi olur hamachiyle uğraşan var uğraşmak istemeeyen var ileridede işime yarar ben konuyumu değiştirsem yanlış mı anlattım :)Kendin yapıyorsan sadece localhosttan yaparsın sıkıntı değil. Arkadaşların hamachiye girer düzenlersiniz vb. sonra iş bitiyor?
Portlu yaparsan internetin çok yavaşlar. Önerim git 4 kişilik AxiTR'den 3TL'ye al :DYa biliyorumda olsun yinede şuan herkesin girebeleceği şekilde olsa iyi olur hamachiyle uğraşan var uğraşmak istemeeyen var ileridede işime yarar ben konuyumu değiştirsem yanlış mı anlattım :)
yavaşlasın varsın zaten yavaş yapmasan bile ben bunu yapmayı öğrenecem yaw :D diğer yorumları beklerim bilenPortlu yaparsan internetin çok yavaşlar. Önerim git 4 kişilik AxiTR'den 3TL'ye al :D
192.168.2.1 ve ya 1.92.168.1.1 port açıon moden menüsünden.yavaşlasın varsın zaten yavaş yapmasan bile ben bunu yapmayı öğrenecem yaw :D diğer yorumları beklerim bilen