Sol Reklam

Çözüldü Minecraft Herkesin Girebilmesini Sağlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErenOFC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.217
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ErenOFC

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
219
Puanlar
13.860
Arkadaşlar şuan sunucumuzu hamachiden yapıyoruz ama zor oluyor bazıları giremiyor internetten port açma videosu ws izledim yaptım ama olmadı
yardımcı olabilecekler konuya bakabilirmi modem . huaweı modelinden vodofane

Zaten biliyorum şuanlık plugin paketi yapım aşamasında benim bilgisayarımı kullanıyoruz vds alıcaz :D
Kendin yapıyorsan sadece localhosttan yaparsın sıkıntı değil. Arkadaşların hamachiye girer düzenlersiniz vb. sonra iş bitiyor?

Kendin yapıyorsan sadece localhosttan yaparsın sıkıntı değil. Arkadaşların hamachiye girer düzenlersiniz vb. sonra iş bitiyor?
Ya biliyorumda olsun yinede şuan herkesin girebeleceği şekilde olsa iyi olur hamachiyle uğraşan var uğraşmak istemeeyen var ileridede işime yarar ben konuyumu değiştirsem yanlış mı anlattım :)

Ya biliyorumda olsun yinede şuan herkesin girebeleceği şekilde olsa iyi olur hamachiyle uğraşan var uğraşmak istemeeyen var ileridede işime yarar ben konuyumu değiştirsem yanlış mı anlattım :)
Portlu yaparsan internetin çok yavaşlar. Önerim git 4 kişilik AxiTR'den 3TL'ye al :D

denerim dün port açtım fakat o ipden girmelerini hiç dememiştim :)[DOUBLEPOST=1504210277,1504210201][/DOUBLEPOST]portu açtım sana ipi özelden vericem denermisin[DOUBLEPOST=1504210628][/DOUBLEPOST]Konu kilit

Modemin wifi çubuklarına patates tak ama ilk önce port aç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı