Sol Reklam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Emektar

Discord:

FurkanÖzcan#6347

Katılım
8 Ağustos 2016
Mesajlar
508
Elmaslar
1.264
Puanlar
16.180
Yer
İstanbul
3-jpg.10328


Önsöz
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere havai fişek nasıl yapılır adım adım onu göstereceğim. Aslında fazla zor bir şey değil fakat bilmeyenlerimiz tabii çok var. Fazla uzatmadan konumuza geçelim.

Adım 1: Öncelikle eşyalarımızı almak ile başlıyoruz işe. Bize gereken eşyalar; 1 adet çalışma masası, 1 adet barut, 1 adet kağıt ve istediğimiz birkaç renk.

RESİM 1.png


Adım 2: Çalışma masamızı açıyoruz ve renkleri gösterdiğim şekilde diziyoruz ve ortaya barutumuzu koyuyoruz. Her şeyi koyduktan sonra elimize havai fişek yıldızı geliyor onu envanterimize koyuyoruz.

RESİM 2.png


Adım 3: Sonra ise aldığımız eşyaları görseldeki şekilde diziyoruz. Havai fişek yıldızı en üstte, altında barut, onun altında ise kağıt olmalı. Dizdikten sonra elimize havai fişek roketi geliyor. Artık işlemlerimiz bitmiş ve sıra roketimizi ateşlemeye gelmiştir. Havai fişeğinizi dilediğiniz gibi ateşleyebilirsiniz.

resim 3.png


Adım 4: Havai fişeğimizin patlama şekli görseldeki gibidir.

RESM 4.png

Şekilli Havai Fişek Nasıl Yapılır?

Adım 1: Normal havai fişek yapar gibi yapıyoruz fakat bu sefer orta kısma istediğimiz bir mob kafası koyuyoruz ben creeper seçtim. Koyduktan sonra karşımıza havai fişek yıldızı geliyor tekrardan onu envanterimize alıyoruz.

RESİM 1.png


Adım 2: Geldik havai fişek roketini yapmaya. Tekrardan normal bir havai fişek gibi havai fişek yıldızımızı üste koyuyoruz onun alt kısmına kağıt ve en alt kısma ise barutumuzu yerleştiriyoruz bu şekilde havai fişek roketi elde etmiş oluyoruz. Artık havai fişeğimiz hazır havai fişeğimizi istediğimiz gibi ateşleyebiliriz.

RESİM 2.png


Adım 3: Son adıma gelmiş bulunmaktayız havai fişeğiniz bitti dilediğiniz gibi ateşleyip eğlenebilirsiniz! Havai fişeğimizin şekili görseldeki şekildedir.

RESİM 3.png


Umarım konumu okumuş ve beğenmişsinizdir. Minecraft ile ilgili birçok şeye buradan ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar MC-TR.​
 
Son düzenleme:

eyüp

kayıplarım beni azaltmaz
Emektar
Katılım
7 Ekim 2017
Mesajlar
260
Elmaslar
518
Puanlar
15.220
Yer
Mars
Yararlı teşekkürler
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı