Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Minecraft Haritalar arası Geçiş hakkında yardım :)
Arkadaşlar Servere Ftp aracılığıyla minecraft bukkit klosörüne bir tane harita attım
/mvtp (haritanın ismi) ile yazınca haritaya gitmiyor bunu yapmak için ayrı bir pluginmi kullanmamız gerekiyor
bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim :)
Kardeşim önce /mv create dunya normal yazıp dünya oluşunca serverine stop çek. Sonra ftpden dunya klasörünü bul içindeki sil, atıcağın dünyanın içindeki dosyaları at oraya. Sonra serveri başlatıp /mv tp dunya yazıp attığın dünyaya girebilirsin. Kolay gesin :)
Merhaba biraz geç olucak ama Multiverse-Core plugini lazım. Eğer arsa yapmak istersen de bu plugin şart. Şimdi ftp klasörüne mapi at - ismi farketmez - atıyorum mapin ismi Ivanos olsun. /mv import Ivanos diyoruz, böylece mapi pluginimize tanıtmış oluyoruz. Java kodlamada da import aynı işe yarar. Bunu yaptıktan sonra /mvtp Ivanos yazıyoruz ve mapimize ışınlanıyoruz. İyi oyunlar. Böylece her map yüklemenizde restart atmanıza gerek kalmıyor
buyrun :) eğer yardıma ihtiyacınız olursa beni çağırabilirsiniz sunucunuza yardımcı olabilirim :) Ayrıca söylemeyi unuttum illa ftp ye hazır map atmanıza gerek yok /mv create dunyaismi normal yazarak da yeni RASTGELE bir dünya yaratabilirsiniz. Eğer sunucunuza arsa yapmak isterseniz PlotMe plugininin yanında bu pluginde gerekir. Fakat arsa oluşturmak isterseniz ( ki büyük ihtimalle şimdi olmasa bile ileride yapmak isteyeceksiniz ) /mv create plotworld normal -g PlotMe şekline yazmanız gerekir iyi oyunlar ;)
Arkadaslar bi sunucu aldım hub skyblock faction minigames ve creative ama creative skyblock ve minigamesi kapattım sadece faction yaptım ama arsa yapamıyorm creative arsa var onu nasıl sılcem sunucu acıkken sıldım olmadı sunucu kapalıyken sıldım olmadı Plotme plugını nı sıldım sonra geri yukledım olmadi yine MVİMPORT DİYO napcam ltfn yardım cı olun :(
Arkadaslar bi sunucu aldım hub skyblock faction minigames ve creative ama creative skyblock ve minigamesi kapattım sadece faction yaptım ama arsa yapamıyorm creative arsa var onu nasıl sılcem sunucu acıkken sıldım olmadı sunucu kapalıyken sıldım olmadı Plotme plugını nı sıldım sonra geri yukledım olmadi yine MVİMPORT DİYO napcam ltfn yardım cı olun :(