Sol Reklam
Sağ Reklam

Haber Minecraft Dungeons - Howling Peaks DLC ve Dungeons Pass Geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.131
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Mojang ekibi, yeni zindan oyunu Minecraft Dungeons'a 2 farklı ürün ekliyorlar. Dungeons Pass adında Howling Peaks dahil 4 farklı DLC'yi içerisinde barındıran bir DLC paketi ve Howling Peaks adında yeni bir DLC oyuna ekleniyor. Bunların hepsini merak ediyorsanız, konumuza göz atabilirsiniz!

1606309813807.png


Minecraft Dungeons - Howling Peaks DLC ve Dungeons Pass Geliyor!
Uzun bir süre sonra Minecraft Dungeons'a yeni bir DLC ekleniyor. Bu DLC'nin ana teması dağlar. Evet, Minecraft'ta 1.17'ye gelecek olan dağlar gibi dağlarda geçiyor. Bu dağların yanı sıra birçok yeni canavar, zırh ve silah oyuna ekleniyor. Bunların yanı sıra Dungeons Pass adında, 4 farklı DLC'yi içerisinde barındıran yeni bir sezon kartı oyuna ekleniyor. Xbox Game Pass gibi bir şey denilebilir. Bu aksiyon dolu yolda karşınıza çıkacak olan Fırtına Golem'i ve Dağcı gibi tonlarca canlı sizi durdurmaya çalışacak. Ufak detaylara göz attığımıza göre konuya adım atalım.

1606311630170.png


Howling Peaks DLC'si
[KRSAG]https://i.hizliresim.com/AG5Q18.jpg[/KRSAG]Bildiğiniz gibi Mojang, oyununun oynanması için her 3 ayda bir yeni bir DLC çıkararak oyuncularının oyunu bırakmasını engellemeye çalışıyor. Mojang ise yeni bir DLC çıkararak 1.17'ye gönderme yapıyor gibi. Yeni DLC'mizin adı Howling Peaks. Dağlarda geçen ve oyun içerisinde birçok eşya ve canavarı ekleyen DLC, dağlarda aksiyonlu zamanlar geçirmenize yol açıyor. Şu anlık pek fazla detay olmasa da dağlarda geçtiğini, Evolker gibi sürüleri ile saldıran bir canlının oyuna eklendiğini ve "Fırtına Golemi" adında yeni bir bölüm sonu canavarının oyuna eklendiğini biliyoruz. Bunların yanı sıra daha çok tahtadan yapılmış evler, oyuncuların dikkatini çekiyor. Pek fazla detay olmasa da ilerleyen dönemlerde yapılan tweetler ile detayların çoğalacağına eminim.

Dungeons Pass
[KRSOL]https://i.hizliresim.com/S04cIk.jpg[/KRSOL]Tüm DLC'leri oyununda görmek isteyen oyuncular için artık ilaç bulundu. 4 DLC'yi içerisinde bulunduran Dungeons Pass, ilerleyen dönemlerde eklenecek DLC'leri de içerisinde barındıracak. Hem de şu anda eklenmesi planlanan Howling Peaks adlı DLC'de Dungeons Pass içerisinde bulunuyor. Ek olarak 4 DLC'nin toplam fiyatına göre daha indirimli bir fiyat ile bu ürünü elde edebilirsiniz. Gerçekten güzel bir kampanya olmuş.
 
K

Kamelon

Ziyaretçi
Sen bu işi biliyorsun xd
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Dungeons'ın güncellemeleri, belirli aralıklarla gelse de takip edemiyorum. Hayırlısı, bakalım :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı