Sol Reklam

Çözüldü Minecraft Creative Serverde Bansız item nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.103
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onur88

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
Öncelikle Selamun Aleykum arkadaşlar benım bı sorum olacakdı eskıden creatıve sunucuda bı malzeme ıle karşılaştım ismi bansız redstonedu suncuuda ıtem banlı olmasına ragmen ustune bı sekılde buyu basılmıs ısmı deıstırılmıs ve koyulabılır hale gelmıstı nasıl yapılıyor bunlar yardım edın

malesef ki artık bunlar mevcut değil çeşitli yeni ban pluginleri yaasaklıyor Ench basma gibi şeyller banlı itemlerde gerçekleşmez

Öncelikle Selamun Aleykum arkadaşlar benım bı sorum olacakdı eskıden creatıve sunucuda bı malzeme ıle karşılaştım ismi bansız redstonedu suncuuda ıtem banlı olmasına ragmen ustune bı sekılde buyu basılmıs ısmı deıstırılmıs ve koyulabılır hale gelmıstı nasıl yapılıyor bunlar yardım edın
Öncelikle merhabalar, iyi bayramlar. Bunu yapabilmen için oynadığın sunucunun sürümünün 1.7.2 oması lazım. Eğer 1.7.2 ise internetten All U Want Mod'u indir. Oradan kolaylıkla yapabilirsin. Sevgilerimle; xFeritVG[DOUBLEPOST=1504446453,1504446407][/DOUBLEPOST]

Öncelikle iyi günler, Konunuz yanlış yere açılmış, lütfen konuyu açtığınız forumlara dikkat ediniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı