Sol Reklam

Rehber Minecraft Baskınlar Hakkında 5 Bilgi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Merhaba değerli forum okurları, bu konumuzda oyuna 1.14 ile eklenen ve köylülerin korkulu rüyası baskınlar hakkında 5 farklı bilgiye göz atacağız. O da ne? Kafasında flama olan gri bir köylü mü?

1605913115040.png


Minecraft Baskınlar Hakkında 5 Bilgi!
Baskınlar, 1.14 ile oyuna eklenmiştir. "Villager&Illager" güncellemesi olarak geçen güncellemede yağmacılar ve baskın eklenmiştir. Bu gri tenli, büyük burunlu yağmacılar, büyük binekleri ve cadıları ile oyunculara zor anlar yaşatıyor. Ben olsam köyü kurtarmak yerine kaçardım.

Cesaret edip köyü kurtarabilirsiniz, köylülerin ürünlerini indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Bir nevi vergi alacaksınız denebilir. O zaman konumuzun amacı olan 5 farklı bilgiye geçebiliriz. Hadi başlayalım.

1605913997200.png


Kötü Kehanet
Bu adını gördüğünüz, bir büyü ismi ve elde etmek için yağmacı liderini yani kafasında flama olan yağmacıyı öldürmeniz gerekmektedir. Bu etki üzerinizdeyken bir köye yaklaşırsanız, bulunduğunuz köye bir baskın başlatılır. Buna ek olarak bir köylüye, 3x3x5 boyutunda bir ev ve yatak verirseniz bulunduğunuz yere baskın başlatılacaktır.



Yağmacılar
Oyun içerisinde 5 farklı yağmacı stili bulunmaktadır. Koruyucular, baltalarla önde dururlar ve kendilerini feda ederler. Yağmacılar, arbaletleri ile önlerinde düşmanları öldürmeye çalışırlar. Boğa, koskocaman bir hayvandır. Çok fazla canı ve yüksek bir hasarı bulunmaktadır. Cadılar, düşmanlara zehir; yağmacılara ise can ve güç iksiri atar. Son olarak evolkerlar, yerin içerisinden çıkardıkları vexler ile düşmanlara saldırır.



Dalgalar
Baskın, dalgalardan oluşur ve dalga sayısı oyunun zorluk seviyesine göre değişmektedir. Zor oyun modunda 7, normal oyun modunda 5 ve kolay oyun modunda 3 dalga bulunmaktadır. Her dalga orduya eklemeler yapılır. Ek olarak bazı dalgalarda orduya yeni canlılar katılır.



Köylüler
Köylüler yağma esnasında oyuncunun onları koruyabileceğini düşünerek evlerinde baskının bitmesini bekler. Baskın çubuğu ortaya çıktığı anda kendi evlerine doğru koşarlar. Bu esnada canları giderse veya bir yağmacı onu kovalarsa ter parçacıkları çıkarırlar. Baskın başarıyla savuşturulursa evlerinden çıkıp kutlama yaparlar.



Köyün Kahramanı
Baskını başarıyla savuşturursanız "Köyün Kahramanı" adlı bir etki gelecektir. Bu etki sayesinde ticaret yapabildiğiniz köylülerden daha ucuza ürünler alabilirsiniz. Ek olarak savuşturduğunuz anda köylüler size bazı hediyeler atacaktır. Bu hediyelerin keyfini çıkarın.
 

BloodyX

İyi olmaya devam et. ;)
Premium
Emektar
Hosting Görevlisi

Discord:

BloodyX#4069

Katılım
9 Mart 2015
Mesajlar
2.883
Elmaslar
1.816
Puanlar
19.975
Yer
Adıyaman
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD
Güzel bir düşünce sevdim bilmiyen arkadaşlar için rehber niteliğinde.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Baskınlar ismi bana çok saçma geldi. (Daha doğrusu çevirisi...) Neyse bilgisi olmayan arkadaşlar için güzel bir konu olmuş :))
 
Y

Yıldız Sky

Ziyaretçi
Minecraft Değişiklik Katmış Güzel Olmuş Fakat Birazda Saçma - Ama Bilgilendirme Güzel Olmuş Bilmeyenler İçin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı