Sol Reklam

Minecraft Attack of Titans!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dagon

Here we go again..

Discord:

dagon#7828

Katılım
31 Aralık 2017
Mesajlar
580
Elmaslar
1.147
Puanlar
16.070
Yaş
25
minecraft-turkiye-png.50025


Merhaba! Titanların ne olduğunu biliyor musun? Bilmiyorsun değil mi benim gibi :;p O zaman kulağını dört aç anlatıyorum! Yunan mitolojisine göre Titanlar çok büyük tanrılar ve tanrıçalardır. Tabii ki bizde böyle adetler yok. Elysium Fire adlı ekibin oyuna taşımasıyla bu büyük coşkuya ortak olduk. Farklı yapılara, özelliklere sahip olan Titanlar artık Minecraft'ta! Dünya Tanrıçası ve Gök Tanrı'nın çocukları olan Titanlar oyunun tadını değişti gerçekten. Titanlar savaşmayı seven devasa varlıklardır. Çocuklarının isimlerini duymuşsunuzdur; Zeus, Hades ve Poseidon gibi... Yunan Tanrıları bu isimlerin yüzyıllardır büyüdüğünü iddia ederek yetişkin tanrıçaların ismini Titan'a devrettiğini açıklıyor! Peki neden Titan? Çünkü çooook eski bir iddiaya göre Yunanlılar 10 yıllık bir savaşa girdi ve savaşı kaybetti! Savaşı kaybettikleri düşmanın komutanı Titan idi. Fakat savaş sonunda Titan hapsedildi ve zindanlarda çürüdü. Öldüğünde ise iskeletinin gerçekten ürkütücü olduğu söyleniyor.

Ama ya ölen Titan değilse yani zindandan kaçtıysa......

5f0258f1f27ebc2bcb4f971ba1edbab7-ImageONE.jpg

Konun sonundaki videoyu izlediğinde Titanları daha iyi anlayacaksın. İzlemeden geçme!
Yukarıda ki resim de Elysium Fire ekibinin yaptığı bir yapı. Titan temsili resmi tabii ki. Bu ekip gerçekten güzel ve kaliteli işler çıkarabiliyor. Ellerine sağlık! Titanların gözlerinin kırmızı oması ve devasa vücudu ürkütücü olması için gerçekten gerekli! Asıl boynuzları.... Hmmmm.... Daha çok resme bakıp korkmaktansa devam edelim. Titan zindandan kaçtığında rastgele bir köye yerleşti fakat köy ahalisi onun yasaklı olduğunu bilmiyordu. Yüzyıllarca barışık bir şekilde düzenli bir hayat kurdular. Remi Serrano “Titanlar sonsuz uykusundan uyandığında ve topraklarını geri almak istediklerinde orayı bir bütün halinde değil parça pinçik yapıp öyle yok ettikleri" düşüncesini savunuyor, bence de haklı.

Bir bütünü zorla kırmak yerine parça parça haline getirip kırmak daha basittir tabii ki. Genelde bunu tercih ederiz zaten. Toprakları geri almanın tek yolu, tabii ki parçalamaktır. Yatağınızın üzerini kıyafetle kapladığında olduğu gibi, üstelik her şeyin üstünde uyuduğun zaman gece boyunca yere atmak zorundasın. Ne kadar saçma gibi de gelse de doğru!

0585d8626579796dff611695aaad921f-ImageTwoA.jpg

Gece görünüşü gibi olduğu gibi gündüzken de görünümü çok hoş değil mi? Gece görüşünü demişken, koymayı unuttum sandın değil mi :;p Aşağıdaki butona tıklayarak ta gece görünüşünü görebilirsin.
07e6cf2dcf3bf2bd199610353ed479c5-ImageTwoB.jpg
Bu yapımızı yapanlar ise gerçek bir görselden faydalandı fakat daha açık ve güzel renklerden faydalandı. Alman kalelerine benzediğini söyleyen ekip eski zamanlarda bu mimarileri yaparken sadece tuğla kullanıldığını söyledi. Kendileri ise daha açık tonlar kullanarak daha güzel sonuçlar elde etti. Açık renkli kum taşından inşa edilmiş olan kale, karlı çevresiyle güzel bir uyum içerisindedir ve meşe ve ladin gibi koyu renkli ahşap blokların kullanımı, binalara İskandinavya bir hava verir bu, İsveç'te yapılan bir oyun için oldukça uygundur!

Remi'nin “bu toprakların koruyucusu” olarak tanımladığı bu yapıda üç Titan vardır. Kaleye en yakın olanı, büyük olasılıkla kalenin tüm ahşap parçalarına bakacak olan ateşli gözlerle devasa beyaz, mavi ve mor bir ejderhadır. Ejderhanın arkasında, büyük bir yudumda şehrin tüm vatandaşlarını yiyebilecek kadar keskin dişlere sahip devasa bir kurt vardır. Sonuncusu, ama en önemlisi, sadece oturarak kalan her şeyi parçalayabilen yükselen, devasa bir dev. Bu üçünün topraklarını gün sonuna kadar geri alacağını söyleyebilirim, sanırım! Belki bu makalede onlar hakkında gerçekten güzel şeyler yazarsam, beni öldürmezler :;p

542d7149d026c83784134eecaac153f6-ImageTHREE.jpg

Projenin oluşturulması için bir hafta verildi ve beş arkadaş tamamladı. Gerçekten çok hızlılar değil mi? Yapıyı hızlandırılmış bir video olarak çektikleri için videoda gerçekten çok sinematik ve akıcı. Hızlandırılmış olması gerçekten çok güzel oldu. Konunun sonundaki videoyu izleyerek sizde ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Her saniyede güzelleşen yapılar bir film şeridi gibi geçiyor. Bu video gerçekten hızlandırılmış olsa bile bir saati aşkın bir süreye değecek bir video. İzlerken başka dünyalara gitmiş gibi izlersiniz.

Yapıdaki detay, hızlandırılmış videoda daha net hale geliyor. Limanda bekleyen gemileri, meydandaki atlı bir adamın heykelini ve dev boynuzlu Titan'ın şehre doğru gönderdiği buz dalgalarını görebilirsiniz. Solucan Titan'ın bakış açısını, denizden dışarı çıkarıyor ve dişi ağzı ağzından damlayan brüt yeşil çamuruna bakarken bile görebilirsiniz. İğrenç!

2bac583b9e84b9145c8956b0db12b663-NEWImageFour.jpeg

Bu yapının farklı olması Titanların amacı dışında yapılmasıdır :D Eğer ki sizinde yapı yeteneğiniz varsa bizle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere özel avantajlar sağlayarak çalışanımız yapabiliriz.

Evet dostlar konunun sonuna geldik, dilerseniz konuyu beğenebilirsiniz. Konunun orijinal sayfasına gitmek için buraya tıkla!

 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı