ErenSAracgs
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 13.435
Discord:
-
-
Javanı Silip Yeni Sürüm Yüklemeyi Deneyebilirsin.
Minecraft Açılmıyor Crash Hatası Alıyorum Bunun Nedeni Java Yada Ekran Kartı Ama Ekran Kartı Var Napmam Gerek Yardım Edin Ya ;(
-
1 Düşük Sürümü Denedin Mi?denedim olmuyor son sürüm
-
O Zaman Sorun Minecraft 'da Olabilir. %appdata% 'den .minecraft 'ı Sil Ve Minecraftı Tekrar Yükle.java 7 aradım ama bulamadım hepsi son sürüm çıkıyor
-
Yusuf Demir#4555
MaskeliPeder#8352
ImKami#9999
kingOf0!#4055
Yusuf Demir#4555
Hocam Allahınızı Seviyorsanız GEREKSİZ Post Atmayın Lütfen Ya Lütfen Eğer Gereksiz Post Atacaksanız 1 Kere ATIN 20 kişi java yükle demiş Hocam Bunlar GEREKSİZ Arkadaşın Ekran Kartı Driver'i Yüklü Değil Başlat > Çalıştır > "dx diag" (Tırnak ve boşluk Yok) Yazıp çıkan uyarıya evet de
Sol üst Pencereden "ekran" I seç ve "Ad" I Buraya Yaz (İşletim S,istemi + Mimarinide Yaz) Kalanını Yardımcı Olucam
kingOf0!#4055
Hocam Kimseye Kastım,art niyetim,suçlamam yok Sadece herkezin java yükleeee diyip Adamın "hiçbiri olmadı" demesine rağmen java yükleee diyenler var diyorum ben kimseye "post kasıyosun" da demedim lütfen yanlış anlama , İyi ForumlarArkadaşlar konu açan muhattabın neler yaptığına dair bilgi sahibi olmadıklarından her türlü ihtimal dahilinde bilgiler ve çözümler sunuyorlar kendilerince buna post kasmak denmiyor yardım etmek deniyor birine karşı bir tavrınız var ise burada belirtmeyiniz yok gerçekten bu tarz yorumlardan sıkıldıysanız onu konu açan muhattaba sormanız gerekiyor neleri yaptında sonuca ulaşamadın gibisinden sualler.Muhattap yani konuyu açan arkadaşımız konuda neleri denedeğine dair veya ne kadar bilgili olduğuna dair bilgilendirme yapmadığından dolayı her türlü çözümü beyan etmek vazifedir post kasmak değil.İyi forumlar diliyorum bundan sonra birilerini suçlamaya çalışıyorsanız özelden bildiriniz.