Sol Reklam

Merhabalar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Raidén

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
10
Puanlar
0
Selam millet!
Foruma yeni katıldım, diyebilirim. Birkaç ay önceden kayıt olmuştum fakat foruma uğramıyordum. Kendimi tanıtayım. İsmim Enes. 14 yaşındayım ve Bursa'da yaşamaktayım. Kitap okumayı, yazı yazmayı ve insanlarla bir şeyler paylaşmayı seviyorum. İleride Edebiyat bölümünde okumak istiyorum. En büyük hayalım ise Kanada'ya gitmek. Başka bir forumda yazarlık görevindeyim. "Oyun" kategorisi ağırlıklı yazılar yazmaktayım.

Hoşgeldin.

Hoşgeldin ilk kendine özel grafikler yap , konu ayraçları gibi onunla basit konular açmaya başlamalısın o vakit :)

Aramıza Hoşgeldin. :)

Welcome the cehennem...

Selam millet!
Foruma yeni katıldım, diyebilirim. Birkaç ay önceden kayıt olmuştum fakat foruma uğramıyordum. Kendimi tanıtayım. İsmim Enes. 14 yaşındayım ve Bursa'da yaşamaktayım. Kitap okumayı, yazı yazmayı ve insanlarla bir şeyler paylaşmayı seviyorum. İleride Edebiyat bölümünde okumak istiyorum. En büyük hayalım ise Kanada'ya gitmek. Başka bir forumda yazarlık görevindeyim. "Oyun" kategorisi ağırlıklı yazılar yazmaktayım.
Aramıza HoşGeldin
İlk Önce Grafik tasarımları yap :D
Sonra geliştikçe plugin paketleri skript yazmayı vb. şeyleri öğren
Kendin en yakın zamanda tanınırsın forumda zaten
(Forum Kurallarınıda okumayı unutmat)

Aramıza HoşGeldin

İlk Önce Grafik tasarımları yap :D

Sonra geliştikçe plugin paketleri skript yazmayı vb. şeyleri öğren

Kendin en yakın zamanda tanınırsın forumda zaten

(Forum Kurallarınıda okumayı unutmat)

Minecraft için gelmedim bu foruma.

Hmm Tamam ama anladığım kadar yazı yazmayı seviyorsunuz. O zaman bilgilendirici çıkan oyun bilgileri vb. gibi konular açarsanız güzel olur
LoL ve gündemde olan konularla ilgili yazılar yazacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı