Sol Reklam

Mercury Survival | Rehber Alımı Vardır. | Yanlızca Bayanlar ! ! ! |

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ghost2151

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Puanlar
0
Yer
İstanbul

Rehber Olarak Yanlızca Bayan Üyeler Denencektir..
Yanlızca Rehber Alımı Kalmıştır.

Merhaba forum takipçileri; bugün sizlerle Mercury Survival sunucumuzda alım olacağını ve başvuru yapan arkadaşları aramızda görmek için bir konu açmış bulunmaktayım. Umarım başarılı olursunuz, sunucu bilgilerimiz konu içerisinde mevcuttur.
⇤⇥

➥ Sunucu Bilgileri
Mercury Survival sunucumuz 120 kapasitelidir. Rabisu Hosting güvencesindedir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 6 GB RAM bulunmaktadır. Sunucumuz 1.9 Survival olacaktır.

➥ İletişim Bilgileri
Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

E-mail: [email protected]

adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

➥ Başvuru Formu
adın:
soyadın:
ne kadar ilgilisin:
kaç yıldır oynuyorsun:
server hakkındaki bilgin ne kadar:
Rehberlik ile bir tecrüben varmı:

➥ Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölüm ise;
Rehber

Google Formu (Mutlaka doldurunuz)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

⇤⇥

İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.

↓↘↙↓
Yetkili Alımı Konusu bu kadardı. Teşekkürler.
İyi forumlar!

Alımlarımız Devam Etmektedir...

Son düzenleme:
adın:Ragıp
soyadın:Kaya
kaç saat aktifsin ? :hafta sonu full
ne kadar ilgilisin:çok
kaç yıldır oynuyorsun ?:4-5 yıl
server hakkındaki bilgin ne kadar ?:server hakkında bu serveri bilmem ama çok swde yetkili oldum
yaptığın builderden 2 resim:resim yok dene istwersen ;)

server hakkındaki bilgin ne kadar ?:server hakkında bu serveri bilmem ama çok swde yetkili oldum
Öncelikle yorumun için teşekkür ederiz.
sadece haftasonu online olman biraz sıkıntı çıkartabilir. Fakat 2 rehber olacak Haftaiçi Haftasonu bölümleri olacak.
Seni haftasonu bölümüne alabiliriz.
Konuşmak istersen Discord adresimize gelebilirsin.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederiz.
sadece haftasonu online olman biraz sıkıntı çıkartabilir. Fakat 2 rehber olacak Haftaiçi Haftasonu bölümleri olacak.
Seni haftasonu bölümüne alabiliriz.
Konuşmak istersen Discord adresimize gelebilirsin.
discorddayım

Builder Alımı Var mı ?
Builder alımı vardır. Şuanda bir kişiyi deniyoruz fakat denediğimiz arkadaşın yaş sorunları olduğundan dolayı galiba builder olarak sunucumuza atanamıyacaktır.
Şuanda elimizde bir deneme sunucusu olmadığı için sizler builder alımına girmek için SinglePlayer World'de Spawn'ı build edebilir, sonrada yaptığınız spawn world'ünü Discord aracılığı ile bana atabilirsiniz.
Biz 2 kurucu spawnınıza baktıktan sonra Discord aracılığı ile sizi bilgilendireceğiz.

Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1508829128,1508660211][/DOUBLEPOST]KONU GÜNCEL + + +[DOUBLEPOST=1508915538][/DOUBLEPOST]
SON BİR REHBER ALIMIMIZ KALMIŞTIR...

Bayan üyeler derken ? ciddimisiniz yoksa şakamı ?.

Ben satış yaparken resim yok gibi bişey yazsam savaş cikar sanirim...
Resim yoksa buildinde yoktur veya o kadar değer vermeden yapiyorsundur ki ss bile almamissin...[DOUBLEPOST=1509083132,1509083001][/DOUBLEPOST]Abi benide denesene torpanktan ev yapiyom süper
6 yaşındayım

Ben satış yaparken resim yok gibi bişey yazsam savaş cikar sanirim...
Resim yoksa buildinde yoktur veya o kadar değer vermeden yapiyorsundur ki ss bile almamissin...[DOUBLEPOST=1509083132,1509083001][/DOUBLEPOST]Abi benide denesene torpanktan ev yapiyom süper
6 yaşındayım
Gel ve topraktan evini bize göster yiğidim :D[DOUBLEPOST=1509107592][/DOUBLEPOST]
Bayan üyeler derken ? ciddimisiniz yoksa şakamı ?.
Batuhan Şaka Değil.
Bayan rehber almamızın nedeni bayanların konuşma tarzı ve stili ön plandadır. Bu nedenle bayan rehber tercih ediyoruz.

Böyle
2017-08-22_19.46.05.png
[DOUBLEPOST=1509123148,1509123068][/DOUBLEPOST]Ayriyetten yalnizca bayanlar yazmaniz pek hoş değil. Kötü bi amaç gibi geliyor insana.

Böyle
2017-08-22_19.46.05.png
[DOUBLEPOST=1509123148,1509123068][/DOUBLEPOST]Ayriyetten yalnizca bayanlar yazmaniz pek hoş değil. Kötü bi amaç gibi geliyor insana.
Haklısın hocam fakat yapacak bir şeyimiz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı