Sol Reklam

Meraklı bir sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Puding Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.177
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
710
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
Arkadaşlar sizden merak ettiğim bir soru var niye çoğu kişi bayan fotoğrafı kullanıyor birde azdırıcı fotoğraflar falan :D
yani yanlış anlamayın ama sapıkmısınız :D :D :D
Mesela örnek @IrfanDmn @Ata Baran @Dartux @bertek41
Gençler izinsiz etiketlediğim için özür dilerim hobiniz çok güzel :D
he bide @Joka :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizden merak ettiğim bir soru var niye çoğu kişi bayan fotoğrafı kullanıyor birde azdırıcı fotoğraflar falan :D
Ben sana diyor muyum hazır psdli UMUT yazan ppni kaldır diye ? Sanane yani :D

Hocam haklısınız fakat ben internetten rasgele bir bayan fotorafı seçmedim. Marvel adlı bir şirket var çizgi roman , animasyon , film , dizi vs. yapıyor. Ordaki bir aktör çok hoşuma gidiyor zaten fotoraftaki aktör o. Adı Elizabeth Olsen

Hocam haklısınız fakat ben internetten rasgele bir bayan fotorafı seçmedim. Marvel adlı bir şirket var çizgi roman , animasyon , film , dizi vs. yapıyor. Ordaki bir aktör çok hoşuma gidiyor zaten fotoraftaki aktör o. Adı Elizabeth Olsen
bizi bilgilendirdiğiniz için teşekürler :)

Aynen bende rastgele seçmedim şu an benle İrfan ın koyduğumuz fotoğraflardaki şahısları biliyoruz. Diğerleri aa bu güzelmiş koyalım diyip hemen atıyor. Biz bu kadının instagramını işini gücünü her şeyini biliyoruz :D Bende de normalde böyle fotoğraf yoktu dedim az değişiklik olsun güzel bir şeyler koyalım ;)

Buraya @smt287 adlı yetkiliyi etiketlemek istiyorum o da karı kız fotoğrafı koyuyor sadece bizi etiketliyorsun :D Ve de karı kız arşivi olan @Atabeyi yi (en iyileri ondan sorulur :D)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı