Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meoow ilk olarak 2015 yılının son zamanına doğru KediCraft Hub Adı İle Açılmıştır. Sunucunun online olmasından çok kısa bir süre sonra oyuncuların Çok Beğendiği Bir Sunucu Haline Gelip Çökmüştür Ardndan Sunucu Kapatilip 2016 Sonlarina Doğru Yeniden Açılıp Oyuncu Toplayamayıp 2 y sonra Kapatılmıştır 2017 Yazında Yeniden Açılmıştır Ve Oyuncu Sayısı Beklenmektedir
Hesap guvenliği size aittir.
Başka sunuculara Meooow'deki şifrenizde kayıt olup çarınızı Hesabınızı sorumlu olmayız
Bug kullanmak yasaktır. (Bugu admine söylerseniz ödül alırsınız!)
Ticarette çalınan itemlerinizden Sorumlu değiliz
Oyun içi güvenlikten tamamen kendiniz sorumlusunuz.
Küfür Etmek Yasaktır.
Hile kullanmak yasaktır.
reklam yapmak yasaktır.
Kendini yetkili gibi tanıtmak yasaktır.
TPA tuzağı yapmak yasaktır.
Çalınan Item/Spawner gibi olaylardan SS Alıp Desteğe Atarsanız Gerekn Yaplıır!
Kural ihlalini destek bölümünden bildirim açarak bildirebilirsiniz.
WebSitemizden Destek sistemi üzerinden Ticket atabilirsiniz!
Önceden Sadece Site Üzerinden Kayıt Alıyorduk Artık Oyundan Kayıt Olunca Otomatik Siteyede Kayıt Oluyor Oyundaki Şifreni İle Site mize Girip VIP Anahtar Allabilirsiniz
MemoMimo / Kurucu Başka Yetkili Yok Dolandırıcılara İnanmayın!
ÇAKMA LOBİ
Çakma Lobi 2
ANA LOBİ
Ana Lobi 2
Skyblock SPAWN
SkyBlock Spawn 2
CSGO Lobisi
CSGO Lobisi 2
Sunucunun Kapanma Riski Varmı? Siz Vip Aldıkça Sunucu Asla Kapanmicaktır
Alım Yoktur Lütfen Sunucuda Yazmasına Rağmen Bunu Sormayın Ekler CS:GO Oynanış Videosu
Not: Videoyu Ben Hazırlamadım YAKIN zamanda kendim hazırliycağım
Konu tasarımını beğenemedim. Ancak maplarınıza 10/8 veriyorum güzel sunucu tebrik ediyorum, ayretten tek başınıza bunları yaptıysanız ekip olarak daha iyilerini yapacağına inanıyorum. Arkandayım ;)
Hatağnın Kaynağını Ben Bilyordum Ve Düzeltim Yukardada Ödül Veriyorum dedim ve Ödülünü verdim
Ama Sen Gidip Bu Bugu Herkeze Söylersen Ortada Ödül Kalmıyor+Ban yiyorsun