Sol Reklam

MEB, 12 Ekim Tarihinde Yüz Yüze Eğitimin 2. Aşamasının Başlayacağını Duyurdu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
68
Elmaslar
97
Puanlar
3.870
Yaş
19
MEB, 12 Ekim Tarihinde Yüz Yüze Eğitimin 2. Aşamasının Başlayacağını Duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, pazartesi günü 1, 2, 3, 4 ve 8'inci sınıflar için yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığının resmi açıklamasına göre, öğrenciler haftada iki gün yüz yüze eğitim görecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, 12 Ekim tarihinde başlayacak olan yüz yüze eğitimin nasıl olacağı hakkında resmi bir bilgilendirme yazısı duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre, 1, 2, 3, 4, ve 8'inci sınıflar haftada 2 gün, toplam 12 ders saati işlemek üzere okulların açılacağını duyurdular. İmam hatip okullarında ise yine haftada 2 gün, fakat 14 ders saati işlenmek üzere okul açılacaktır.

Liseye hazırlanan öğrenciler ve 12'inci sınıflar ise haftada 2 gün, toplam 16 ders saati işlenmek üzere okula gidecekler. Sınıfdaki öğrenci mevcutlarına göre sosyal mesafeye uygun bir sıra oturma düzeni yapılacak. Ayrıca her ders saatinin 30 dakika, ders aralarındaki tenefüslerin ise 10 dakika olacağını duyurdu.


okul-1.jpg


Hafta Sonları Okul Olacak Mı?
Çok sayıda öğrencinin isteği doğrultusunda, valilik kararıyla ilkokul ve ortaokul 8. sınıf talebeleri cumartesi günleri de yüz yüze eğitim görebilecek.

Köy Ve Benzeri Yerleşim Yerlerinde Eğitimlerin Tamamı Yüz Yüze Olabilecek

Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre, nüfusun az olduğu bölgelerde köy ve benzeri yerlerde derslerin tamamı yüz yüze eğitim ile gösterilebilecek.

Çocuğunu Okula Göndermek İstemeyen Velinin Yazılı Onayı Alınacak​

Hastalıktan korkup, bu süreçte çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ise çocuğunun okuluna yazılı onay vererek, çocuklarını devamsızlıkdan muaf tutacaklar. Fakat bu öğrenciler yine de uzaktan eğitim görüp, aldığı derslerin sınavlarından sorumlu olacaklar.

okul-doneminde-ogrenciler-icin-en-dogru-beslenme-sekli5b8f924cda829.jpeg


Evet sayın forum sakinleri, bugünkü konum buraya kadardı. Bir dahaki konumda görüşmek üzere, hoşça kalın!
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Her şey gayet güzel ve hoş da okul öncesine 5 gün yapılması baya bir saçma olmuş. Bu kadar gün yerine başka kademeleri açabilirlerdi ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı