Sol Reklam

MCTR Gazetesi yeni baskı! (30 Ağustos Zafer Bayramına Özel)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rush32.dll

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Elmaslar
25
Puanlar
0
Öncelikle Zafer Bayramınızı içten dilekler ile kutlarım.
mustafa_kemeal_ataturk.jpg
itakke.jpg
Rush MCTR gazetesinin yeni yazarı! Kendisi sevimli şeyleri çok sever.Mesela iTakka' nın profilindeki kedi gibi :D.Fazla uzatmayalım başkadar pek değişik bişey yok -Rush hakkında :).
4Ml7gp.png

ETİKETLER
@EmirReizTR @Ata Baran @IYusuf_DemirI
4Ml7gp.png

Öncelikle Zafer Bayramınızı içten dilekler ile kutlarım.
Rush MCTR gazetesinin yeni yazarı! Kendisi sevimli şeyleri çok sever.Mesela iTakka' nın profilindeki kedi gibi :D.Fazla uzatmayalım başkadar pek değişik bişey yok -Rush hakkında :).
Eki Görüntüle 14244
ETİKETLER
@EmirReizTR @Ata Baran @IYusuf_DemirI
Eki Görüntüle 14244
Güzeeel beğendim

Beeeeende beğendiiiiiim.
(bir gün benide eklersen sevinirim)​

Pek beğenemedim maalesef.Herkes aynı görseli kullanıyor nedense​

Pek beğenemedim maalesef.Herkes aynı görseli kullanıyor nedense​
Dostum mantık şöyle işliyor.Ben photoshop kullanmıyorum.Açılmıyor.Ben yazı yazıyorum @Ata Baran a yolluyorum.Ata Baran bana bu görselleri atıyor.Ama önerin için teşekkür ederim.Bunu Ata Baran'a bildereceğim.İyi Forumlar![DOUBLEPOST=1504091069,1504090480][/DOUBLEPOST]Discord Sunucumuza Hepinizi bekleriz!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dostum mantık şöyle işliyor.Ben photoshop kullanmıyorum.Açılmıyor.Ben yazı yazıyorum @Ata Baran a yolluyorum.Ata Baran bana bu görselleri atıyor.Ama önerin için teşekkür ederim.Bunu Ata Baran'a bildereceğim.İyi Forumlar![DOUBLEPOST=1504091069,1504090480][/DOUBLEPOST]Discord Sunucumuza Hepinizi bekleriz!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sonraki sayılarda gazete benide eklermisiniz ?​

Yazıları @Rush yazıyor ben photoshop ile gazete sayfasını hazırlıyorum.
İlk olarak gazeteni beğenmiştim lakin farklı şahıslar çıkarınca hem gazete sayısı artıyor artması kötü birşey değil iyi birşey lakin tasarım aynı olunca kötü oluyor bir birinin kopyası gibi.​

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı