"MC-TR'de Yılbaşı" Önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SydeFQ

Ordinary Person
Emektar

Discord:

SydeFQ#1938

Elmaslar
1.126
Puanlar
16.310
Minecraft
SydeFQ
Herkese iyi forumlar dilerim, herkesin bilincindedir ki yılbaşı günden güne yaklaşıyor ve MC-TR forumu da bunun için bir takım aktiviteler yapacaktır elbet. Bu aktiviteleri yapmadan önce MC-TR'den en iyi MC-TR üyeleri anlar mantığı ile bu aktivitelerin ne olacağı hakkında sizler ile tartışmak ve önerilerinizi almak istedim. Fazla lafı uzatmayıp soruma geçiyorum:

• Sizce MC-TR'de yılbaşı nedir?
  • Nasıl kutlanmalıdır?
  • Bu kutlamalar nasıl olmalıdır?

ardaKol984

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
220
Puanlar
0
Premium çekilişi olabilir.

SydeFQ

Ordinary Person
Emektar

Discord:

SydeFQ#1938

Elmaslar
1.126
Puanlar
16.310
Minecraft
SydeFQ
Premium çekilişi olabilir.
Premium çekilişleri her zaman yapılıyor ki bu yıl kutlamalarında da yapılacağını öngörüyorum. Bu yılbaşı biraz daha yenilikçi fikirlerle kutlamak daha mantıklı olacaktır. Önerin için teşekkürler :)

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Önerilerimi soracak olursanız web tasarımcısı bir adam bulursanız kar temalı bir mc-tr olmasını isterim yılbaşına özel, yılbaşı özel çekilişler yapabilirsiniz,daha bence başka birşeye gerek olduğunu sanmıyorum bu forum sitesi gerçekten bir harika eksiği yok gibi duruyor :D bana göre.

hmm çk fazla kişinin katıldığı bir çekiliş yapsanız güzel olmazmı @SydeFQ örnek veriyorum

50 kişiye 1 günlük premium üyelik
25 kişiye 5 günlük premium üyelik
5 kişiye 7 günlük premium üyelik
3 kişiye 2 gb vds sunucusu

Son düzenleme:

ardaKol984

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
220
Puanlar
0
Minecraft premium hesap veya ram çekilişi olursa şahane olur.

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
799
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
• Özel tema gelebilir
• Premium ucuzlayabilir.
• Premiumlar için özel imza seçenekleri gelebilir

SydeFQ

Ordinary Person
Emektar

Discord:

SydeFQ#1938

Elmaslar
1.126
Puanlar
16.310
Minecraft
SydeFQ
Önerilerimi soracak olursanız web tasarımcısı bir adam bulursanız kar temalı bir mc-tr olmasını isterim yılbaşına özel, yılbaşı özel çekilişler yapabilirsiniz,daha bence başka birşeye gerek olduğunu sanmıyorum bu forum sitesi gerçekten bir harika eksiği yok gibi duruyor :D bana göre.
Şu kar teması fikri gerçekten güzel bir fikir. Bunun için forum geliştiricimizden istekte bulunacağım. Çekilişlerimiz muhakkak olacaktır bundan hiçbir şüpheniz olmasın, MC-TR her zaman yeniliklere açık ve büyüyen bir forum olduğundan dolayı biraz farklılık güzel olur diye düşünüyoruz :). Önerin için teşekkürler

SydeFQ

Ordinary Person
Emektar

Discord:

SydeFQ#1938

Elmaslar
1.126
Puanlar
16.310
Minecraft
SydeFQ
• Özel tema gelebilir
• Premium ucuzlayabilir.
• Premiumlar için özel imza seçenekleri gelebilir
Indirim gelir mi pek bilmiyorum fakat tema işi ön planda tutulacağını söyleyebilirim. Şu imza özelliklerini biraz daha açar mısın?

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Şu kar teması fikri gerçekten güzel bir fikir. Bunun için forum geliştiricimizden istekte bulunacağım. Çekilişlerimiz muhakkak olacaktır bundan hiçbir şüpheniz olmasın, MC-TR her zaman yeniliklere açık ve büyüyen bir forum olduğundan dolayı biraz farklılık güzel olur diye düşünüyoruz :). Önerin için teşekkürler

Önemli değil @SydeFQ her zaman :)

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
799
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Mesela imzanın üstüne yılbaşı öıkartmaları eklenebilir. Veya imza arka planına kar yağıyor gibi şeyler eklenebilir.

aLoneX

a.k.a Acyd

Discord:

arhwn#2000

Elmaslar
580
Puanlar
5.995
Yer
İstanbul, Türkiye
Minecraft
4cyd
Yeni bir sponsorluk ranki, YılBaşına özel karlı bir background teması, MC-TR logosunun karlı ve şekul bir versiyonu, çekilişler, özel bir sunucuda toplu Survival...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
712
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
@Technical dostum demiş kar temalı ancak arkadan da 3d olarak karlar yağsın forumda en aşşağıya doğru gerçeçilik olabilir. @SydeFQ 2018 girmeye son 1 Saat kala mctr deki herkesi mctr discorduna davet edelim hep birlikte bir oyun oyniyalım örneğin survival games xd

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
799
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
@Technical dostum demiş kar temalı ancak arkadan da 3d olarak karlar yağsın forumda en aşşağıya doğru gerçeçilik olabilir. @SydeFQ 2018 girmeye son 1 Saat kala mctr deki herkesi mctr discorduna davet edelim hep birlikte bir oyun oyniyalım örneğin survival games xd
@Puding kar yağar gibi 3D olursa pc'nin halini düşün :D

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Öhöm! Öhöm! :D külüstür pclere yer varmı @Puding bey :3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı