- Elmaslar
- 1.232
- Puanlar
- 15.660
- Yer
- JEFF Media GbR
- Discord İzni
- Minecraft
- Cazcez
Discord:
CazcezXD#4073
Merhaba değerli MC-TR ailesi,
Uzun süredir zorlu bir serüvenin ardından tekrar buradayız. Bu genel bildirge tüm forum üyeleri için önem arz etmektedir.
Bu ağustos ayı içerisinde yenilikler & yeni politikalar hakkında bilgilendirme yapacağız.
Forumumuzun düzeni açısından bu önemli yenilikler ve yeni politikalar hepimiz açısından önem taşımaktadır.
Uzun süredir beklediğiniz özellikler & hata bildirimleri ve bizlere ulaştırdığınız birçok olayların hepsini inceledik.
Forumumuzun kalitesini artırmak için tüm yönetim ekibi olarak çalışmalara başladık.
Hep birlikte forumun kalitesinin ulaşacağı noktayı hedefledik.
Hususlara geçelim.
1. Husus: Yeni forum düzeni:Uzun süredir zorlu bir serüvenin ardından tekrar buradayız. Bu genel bildirge tüm forum üyeleri için önem arz etmektedir.
Bu ağustos ayı içerisinde yenilikler & yeni politikalar hakkında bilgilendirme yapacağız.
Forumumuzun düzeni açısından bu önemli yenilikler ve yeni politikalar hepimiz açısından önem taşımaktadır.
Uzun süredir beklediğiniz özellikler & hata bildirimleri ve bizlere ulaştırdığınız birçok olayların hepsini inceledik.
Forumumuzun kalitesini artırmak için tüm yönetim ekibi olarak çalışmalara başladık.
Hep birlikte forumun kalitesinin ulaşacağı noktayı hedefledik.
Hususlara geçelim.
Her yönetim değişikliğinde olduğu gibi eski yönetimde yaşanmış olan bir takım negatif olaylar yüzünden birçok forum üyemizin MC-TR'den soğuduğunun bizler de farkındayız. Bu sebeple yeni yönetim olarak daha şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Ayrıca yine yeni yönetim olarak belirtmek isteriz ki, diğer yönetimlerin aksine hiçbir yer sağlayıcı (hosting) firması ile ilişiğimiz olmayıp, yeni yönetim olarak bu firmalardan bağımsız olacağız.
2. Husus: Yeni Tema:
Şu anda forum tarafından kullanılan aktif tema MC-TR 3.0 teması her ne kadar nostaljik ve üyelerimizce alışılmış bir tema olsa da artık bu temanın bir güncelleme alması gerektiğinin eminiz ki siz değerli üyelerimizde bizim kadar farkındasınızdır. Amacımız, mevcutta bulunan temayı kaldırıp, yeni bir tema oluşturmaktan ziyade alışagelmiş olduğumuz bu temaya olabildiğince kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özellikler ekleyip, mevcutta bulunan hataları giderme yönünde olacak. Bu hususa ilişkin çalışmalarımıza yeni yönetim ekibi olarak ivedilikle başlayacak ve sizlere sunacağız.
3. Husus: Etkinlikler:
Forumumuzda uzun süredir düzenli etkinlik yapılmıyordu, artık buna bir son verip her hafta etkinlik yapacağız. MC-TR olarak artık sosyal medya platformlarında aktif bir rol oynayıp sosyal medya platformlarındaki diğer minecraft oyuncularını da forumumuza davet ederek MC-TR'yi eski popülerliğine kavuşturacağız.
4. Husus: Kurallar:
Forumda mevcutta bulunan kuralların eskidiğini ve aralarında hiçbir dayanağı olmayan bazı saçma kuralların mevcut olduğunu, bu kurallardan bazılarının foruma yarardan çok zararı olduğunun bizler de farkındayız. İşbu sebeple kurallar tarafımızca yeniden yazılacak olup, kuralların yazımında ve düzenlenmesinde siz değerli üyelerimizin de fikir ve yardımlarını alacağız.
5. Husus: Reklamlar:
Önceki MC-TR yönetimi, reklam alanlarını değersizleştirme politikası güderek reklam alanları dolu olduğunda çözümü reklam satın almak isteyen kişilere alanları gelecek aylar için rezerve etmek yerine ek reklam alanı oluşturarak forumdaki reklam sayısını arttırmakta buldular. Biz, işbu eski yönetimce benimsenmiş olan mevcut reklam politikasından vazgeçerek reklam alanlarını eski sayısına indirgemeye ve MC-TR'de reklam vermenin değerini arttırmaya yönelik atılımlarda bulunacağız.
Son düzenleyen: Moderatör: