Sol Reklam

135/136 mc.soulcraft.tc Öne Çıkan MC.SOULCRAFT.TC | 1.16.5 TEKBLOK AÇILIYOR! CUMARTESİ 20:00 08.02.2025

Konu, 17 Şubat 2025 13:08 tarihine kadar sabit.
Abiler Team, Dragon Team, vs. sunucuda baya aktiflik gösteriyor herhalde
Skyblock oyunun mantığı farmlara AFK atmaktır. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama bizim dışımızda Skyblocku 700 online olan var :), sanırım bu yorumu o sunuculara atmanız daha mantıklı olacaktır.

bu sunucuda oynuyorum vakit buldukça. Lakin bir tekblok oyunu açılacağını söylediler geçmişte. pek açılacak gibi de durmuyor. umarım ilerleyen zamanlarda tekblok oyunu da eklerler sunucuya. ve emin olun ki kapasitesi daha da artar. tekblok oyuncu kitlesi var skyblocktan ayrı olarak :)

bu sunucuda oynuyorum vakit buldukça. Lakin bir tekblok oyunu açılacağını söylediler geçmişte. pek açılacak gibi de durmuyor. umarım ilerleyen zamanlarda tekblok oyunu da eklerler sunucuya. ve emin olun ki kapasitesi daha da artar. tekblok oyuncu kitlesi var skyblocktan ayrı olarak :)
Tekblok sunucumuz 01.04.2023 tarihinde aktif edilecektir. Bu kadar uzamasının sebebi ise; Oyun modumuzda hazır olarak eklenti kullanmamaya çalıştık ve tamamen kendi geliştiricilerimizle oyunu SoulCraft'a göre dizayn ettik. Daha açılmadan oyun moduna +10.000₺ gibi bir masraf yaptık. Açıldığında Türkiyedeki tekblok sunucularına ciddi bir derecede ilham olacağımızı düşünüyoruz. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

bu gün girip biraz oynama vaktim oldu gerçekten sıkılmadan oynadıgım bir yer oldu şaşırdım başarılar

Çok yakında dev güncellemeler ile piyasanın içinden geçeceğiz!

Konu tasarımı gayet güzel, sistemlerde oldukça iyi görünüyor. Yalnız haritaları pek beğenmedim çunki böyle bir kaliteli bir sunucuya yakışmamış, umarım değiştirirsiniz. Başarılar elbet bir gün göz atacağım sunucunuza.

Konu tasarımı gayet güzel, sistemlerde oldukça iyi görünüyor. Yalnız haritaları pek beğenmedim çunki böyle bir kaliteli bir sunucuya yakışmamış, umarım değiştirirsiniz. Başarılar elbet bir gün göz atacağım sunucunuza.
Doğrusu sunucunun haritasıyla pek şey vermek yanlış gibi. Haritasında zaman geçirmiyorsun skyblockda... Daha çok adanda geçiriyorsun... :/

image.png

Bugün ki etkinliğimize katılan +110 oyuncumuza teşekkür ederiz ^^

SoulCraft'ı önceden de oynardım sistemler bol, harita güzel başarılar BereX reismc_elmas

Sunucu sistemleri olsun destek ekibi olsun baya iyi.Oynamanızı tavsiye edeceğim sunucular arasında alır.Başarılar dilerim. BereX

Asiri klasik bir sunucu gelistirilmesi gerekiyor ek olarak bu sistemlerle bu kadar online cekmenizi garipsedim

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı