>Çiftçilik konusunda o zaman bro'msun. Laf edemem. Haklısınız. Lag çıkarabilir yani.
>"jeneratörleri afk kalarak kasamıyorsunuz" Bunun clientleri var ama :D Yada 2. ekrana minecraft açarsın... Mouse 1 bir şekilde Autoclickeri minecrafta ayarlar kırarsın. Forge yasaklandığına göre bunu yaparsın. Herşeyin çözümü var. Gerçekten forge yasaklamayla sadece insanı farklı yöntemlere yönlendirirsiniz. Ve bu EKSI Birşey. Zaten sunucu yeterince AFK var. AFK kalan account yasak deyilde afk kasmakmı yasak? Bunun engellenmesi benim için saçma. Oyuncunun özgürlüğünü elinden alınması gibi birşey. Hoşuma gitmedi kendi şeyim olarak. Fakat kendi verdiğim kararın bütün sunucuya çok eksi verilmesi saçmalık olur.
>"farmların çalışması için mecburi olarak oyuncular chunklarda aktif bulunmalı " Bundan dolayı sunucuda AFK Accountlar var... Bu bence negatif birşey. Sunucuyu Dolu gösteriyor. Kandırmaca olmuyormu bu zaman?! Yani anlatmak istediğim şey bu afk konusunda! Sunucu aslında 15 Desek mesela... Herkez 2. account açsa 30!?
>"Kasaları iyi analiz etdiğini düşünmüyorum" Fotoraflar yeterince açıklıyor bence.
>"oyun parasıyla ücret ödemeden diğer
oyunculardan ticaretle alabiliyor" Bi saniye efsane kasadır vb vip kasasıdır... BU kasa anatharları Kitte vb gelmiyor. Bi kerelik geliyor... Bu oyuncular bu kasa anahtarını nasıl alıcak? Hem VIP niye satsın ki kasa anahtarını... Kendisi harcasa daha kârlı
Kasalar : (Oyuncunun alabileceği)
Eki Görüntüle 224282Eki Görüntüle 224283
Sadece VIPden(Viplere özel /hediye den gelen) alınanlar :
Eki Görüntüle 224284Eki Görüntüle 224285Eki Görüntüle 224286
>Tek sevdiğim olay bütün zırhlar yapılabilir olması. Onun dışında hala denge farkını görüyoruz. Siteye girip VIP'ye satın al dediğinde neler veriyor gösteriyor. Yani ordan hesaplayın işte...
>"günlerce oynayıp analiz etmemenize rağmen" : Burda bir minecraft sunucusundan kastediyoruz 2013-14 den başladım bu oyuna. Bugüne göre konuşursak Bütün sunucular aynı contente sahip. bi tek balance ayarlarıyla oynanmış VE Extra plugin eklenmiş o kadar. Burda oyun viewlamıyoruz Steamdaki gibi malesef. Fakat ginede daha fazla gerek. Az yani. Ama geliştikçe eklersiniz diye bekliyorum. Onda problem yok.
>"Sadece biraz zaman gerek doğru analiz ve doğru iş yaparak." : Zamanı açıkladım... Doğru İş ise yukarda açık. Oyuncu ve VIP Hediyeleri arasında dağlar kadar fark var. Ha bide Efsanevi kasadanda 1 Stack Veriyor gördüğünüz blockları (Spawner harici) ama hepsinin %12 dir %15 %20 gibi ihtimalleri var. Yani hiç yoktan Triple A studyolarında gibi %1 gibi birşeyler düşmüyor bari.
+Onun dışında Bu
kasa olayı harici pek bi çözülmicek problem yok. Sadece
AFK kasılmalarını sevmediğiniz fakat hala AFK accountlarına izin vermeniz gerçekten saçma geldi bana göre. Ama benim görüşüm bu. Onun dışında daha fazla plugin vb bekliyoruz. Yani güzel plugin ve sistem var ve bu diğer sunuculardan farklı kılıyor bu sunucuyu... Başarılar.