ImKami#9999
teşekkürler :)Kendini tanıtmışsın herkes seni konuşuyo builder olarak.Bu kariyerinde devamlılığın göstergesidir.Senden daha çok plan/proje bekliyorum...
Satışlarında başarılar... Herkes @LySoon 'dan almalı :D
Bir söz vardır bilirmisin Bugünün işini yarına bırakma. Bundan ben hep şunu çıkarırım gerekeni zamanında yaptığında fazladan zamanın olur zaten ama zamanında yapmazsan 1 saniyen bile olmaz. Yani senin için zor biliyorum ama artık tanınan birisin büyük/gelişmiş sunucularda yer alman gerek.Piyasada tanınan birisin ve bunu artık daha çok geliştirmen gerek bana göre :D Bide 900 soruda başarılar... :Dteşekkürler :)
Daha çok proje... o biraz zor ancak ücretli alıyorum onuda parası için yaptığımı açıkça söylüyorum zaten :) 12. sınıfım Sadece C.Tesi ve pazar için 900 soru çözmem gerek.
hafta içleride 11 saat ders görüyorum.. zor bayağı
ImKami#9999
:) teşekkür ederim , Universite kazandığımda Yurt dışına geçicem zaten direk. hem 30$ diyorsun bir map e yani rahat bi 100tl fln.Bir söz vardır bilirmisin Bugünün işini yarına bırakma. Bundan ben hep şunu çıkarırım gerekeni zamanında yaptığında fazladan zamanın olur zaten ama zamanında yapmazsan 1 saniyen bile olmaz. Yani senin için zor biliyorum ama artık tanınan birisin büyük/gelişmiş sunucularda yer alman gerek.Piyasada tanınan birisin ve bunu artık daha çok geliştirmen gerek bana göre :D Bide 900 soruda başarılar... :D
Tek "Son Oyuncu" yetmez DreamBT ekibine daha fazlasını bekleriz.Yurt dışı mantıklı fakat bizi yanlız bırakmazsın deme :D:) teşekkür ederim , Universite kazandığımda Yurt dışına geçicem zaten direk. hem 30$ diyorsun bir map e yani rahat bi 100tl fln.
burda 50tl dediğinde pahalı deniyor. hem kar az hem çok emek bekleniyor... o yüzden Yıl sonunda göremiyebilirsiniz pek :)
ayriyetten büyük sunucu işinde.
Şu anda "Son oyuncu" Creative kısmına girip arsa yarışmasında 1. olan kişi yani
_Ewoulee ekibimden bir mimardır. kendisi vip olduğundan hesabına girip bir arsa yaptık. yarışmayı kazandık.
Spawnda verilen odada tüm DreamBT ekibi yer alıyor :) incelemek istiyen gidip bakabilir.
ImKami#9999
belli bişi diyemem işte uni kazanırsam...[DOUBLEPOST=1509390784,1508602145][/DOUBLEPOST]Konu Hortlatma mesajıTek "Son Oyuncu" yetmez DreamBT ekibine daha fazlasını bekleriz.Yurt dışı mantıklı fakat bizi yanlız bırakmazsın deme :D