Dediğinizde Haklısınız Ama Mapı Başka Bir Sunucuyaq Yapmıştım Bu Gün 4:30'a teslim edilecek bi varsa lütfen söyleyin daha sonra siber suçlara başvuracam zaten söz verdim başka sunucuya. Lütfen Biliyorsanız Paylaşın Suçlu Durumuna Düşmeye Razıyım Öbür Türlüde Yalancı Olacam Lütfen Yardım Edin Çok Emek Var.Suça suç ile karşılık vermek yerine yasal çerçevede bir takım şeyler yapman daha uygun olacaktır. Tavsiyem kanıtlarınla beraber siber polise başvurman. Diğer türlü mağdur iken suçlu duruma düşersin, bunu da istemeyeceğini düşünüyorum.
Kardeşim öbür türlüsü falan türlüsü yok. Aklıma yeni bir şey geldi. Karşıdaki sunucu hangi host firmasını kullanıyorsa git kanıtlarınla beraber ticket at. Ticket de o sunucudaki mapın kendine ait olduğunu ve izinsiz kullanıldığını söyle. Host firması işlem uygulayacaktır.Dediğinizde Haklısınız Ama Mapı Başka Bir Sunucuyaq Yapmıştım Bu Gün 4:30'a teslim edilecek bi varsa lütfen söyleyin daha sonra siber suçlara başvuracam zaten söz verdim başka sunucuya. Lütfen Biliyorsanız Paylaşın Suçlu Durumuna Düşmeye Razıyım Öbür Türlüde Yalancı Olacam Lütfen Yardım Edin Çok Emek Var.
Başvurdum Cevap Bekliyorum Ben Suçşlu Olmaya Razıyım Zamanım Az Kaldı Hırsız Durumuna Düşecem Diyorum 45TL Map Elimde Delil Olsa Hiç Durmam Sadece Yapılışa Başlama Resmi Var Delil Olsa Gitcem Ticket Attım Şu an araştırılıyormuş. Teşekkürler Sarfettiğin Emekten DolayıKardeşim öbür türlüsü falan türlüsü yok. Aklıma yeni bir şey geldi. Karşıdaki sunucu hangi host firmasını kullanıyorsa git kanıtlarınla beraber ticket at. Ticket de o sunucudaki mapın kendine ait olduğunu ve izinsiz kullanıldığını söyle. Host firması işlem uygulayacaktır.
MaskeliPeder#8352
Suçlu olmak istiyorsan cezası hapisten başlıyor bilgin olsun :8Başvurdum Cevap Bekliyorum Ben Suçşlu Olmaya Razıyım Zamanım Az Kaldı Hırsız Durumuna Düşecem Diyorum 45TL Map Elimde Delil Olsa Hiç Durmam Sadece Yapılışa Başlama Resmi Var Delil Olsa Gitcem Ticket Attım Şu an araştırılıyormuş. Teşekkürler Sarfettiğin Emekten Dolayı