Sol Reklam

Tasarım Live together, die alone. (Birlikte yaşa, yalnız öl.)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.137
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.447
Puanlar
17.290
Minecraft
emrearik
a122Qg.jpg

"Ömrünü geçirdiğin insanlar vardır ama ömrünün sonunda hiçbiri yoktur."

QpZBX3.jpg

Son düzenleme:
Epps cim şimdi ne gerek var bunlara alt üstü bi filtre koyuyorsun, katman oluşturuyorsun yazı yazıyorsun biraz daha yaratıcı olsan ? :/

Geçenlerde açtığım satış konusunda yazdığım yeri görmemişsin galiba?
Epps cim her konuya girmek zorunda değilim, girdiysemde işim olmadığı için ayrıntısına inmiyorum ancak filtre koyup yazı yazmak cidden saçma geliyor.
Sadelik ve modernlik demişsin tamam sade olmuş abartıya kaçmamış ancak gereksiz

Epps cim her konuya girmek zorunda değilim, girdiysemde işim olmadığı için ayrıntısına inmiyorum ancak filtre koyup yazı yazmak cidden saçma geliyor.
Sadelik ve modernlik demişsin tamam sade olmuş abartıya kaçmamış ancak gereksiz
Ayrıca bana "Epps'cim" deme. Senin yüzünden isimden nefret eder oldum.

Buyur sen yap? Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der...
Eğer bende sizin gibi kendimi resim işlerine atarsam bir gün elbet yaparım, amacım resimlerin üstüne anlamlı yada anlamsız -Kimine göre- yazmak değil amacım forumda ne olup bittiğini gözlemlemek kendi yorumumu yapmak, cidden sıkıldım çünkü yaratıcı fikirler gelmiyor, ücretsiz dersiniz ondan böyle dersiniz eyvallah, gel paralı yapayım güzel olur dersiniz onada eyvallah, ancak amacım olmadığı halde "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der..." demeniz ve "Ne kadar ilginç, düşüncesiz ve hayal gücü fakiri insanlarsınız?" denmesi hiç hoş değil, ben kendi düşüncemi söyledim, size ordan burdan sallamadım hakkınızda kötü şeyler söylemedim.
Neyse konu saptı eğer cevap yazacaksan, laf atacaksan özelden at!
Ayrıca bana "Epps'cim" deme. Senin yüzünden isimden nefret eder oldum.
Eğer sana nasıl hitap etmemi istediğini söyleseydin öyle hitap ederdim ben "Epps" demekten hoşlanıyorum eyvallah. Bundan Sonra SH4D derim olur biter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı