694/695 oyna.craftlime.net Lime İmparatorluğu > mc.craftlime.net | Bedwars desen var...

Craftlime

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul
Minecraft Sunucu IP Adresi
oyna.craftlime.net
Görseller yüklenmiyorsa biraz daha beklemenizi öneririz, gördüğünüze değecektir :)

Sunucunuzdan Görseller:

Kopyalanabilir IP:
mc.craftlime.net
Bedrock bağlantı noktası: 19132

Sunucumuz alttan ısıtmalı olup mobil ve bedrock oyuncularının da oynaması için elverişlidir.

Son düzenleme:

Lara

the Black Never Lie

Discord:

larayasar

Elmaslar
522
Puanlar
11.270
Yer
İstanbul
Minecraft
Lara
Sanki sunucu görselleri bir tık, azıcık eksik kalmış gibi. Özellikler, içerik, buildler gibi önemli şeyler koyulsa daha iyi olabilirmiş.

temiz

This is the way!
Emektar

Discord:

temiz#9666

Elmaslar
661
Puanlar
6.005
Yer
İstanbul
Sanırım oyuncu sayılarının fazla olduğunu düşündükleri için forum reklam konusunu pek sallamamışlar.
Açıkçası beni sallamayanı ben hiç sallamam. Konuda verilen bilgilere dayanarak; özgün olmayan, kopyala-yapıştır
sistemlere sahip, kendisine imparatorluk diyen ve muhtemelen yaz bitene kadar parayı vurup kepenk kapatacak sunucu.
Yine de mümkünse başarılar dilerim Limon sunucusu.

Ek olarak aşağıdaki kural ihlalleri için reportladım sizi.
  • Sunucu hakkında ayrıntılı bilgi verilmeli ayrıca verilen bilgiler yanıltıcı ve yanlış olmamalıdır.
  • Sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 mesaja sahip olmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

WhereCoskuyu

Fırında Isıttığım İlk Taş
Yasaklandı

Discord:

'WhereCoskuyu#0001

Elmaslar
31
Puanlar
8.820
Yer
Kırıkkale
Minecraft
WhereCoskuyu
Sunucu kaynaklı açık olduğunu için Kurucu hesabına girip sunucuya zarar vermeden bildirmiştik, Sunucu moderatörü önce bize küfür etti sonra'da ödül isteyeceğimizi düşünüp banlamıştı :D Tekrardan yazıyım Sunucuya hiç bir şekilde zarar verilmeden bildirimiştir.

Ekler

• lime.png
    lime.png
    784,1 KB · Görünt.: 217

KubaR

repl.it
Elmaslar
68
Puanlar
13.785
Yer
İstanbul
Minecraft
sevgilimeasigim_
sunucumda gezerken towny sunucumuza yeni başlamış birini gördüm ona yeni başladığı için netherite set ve 64 adet elmas blok verdim sizce sunucumuzda oynamak istiyorsanız craftlime yazıp gelebilirsiniz

Açık konuşayım, güzel bir oyuncu sayısı ve potansiyele sahip ancak sunucu sanki tam değil gibi bir şeyler eksik ama ne tam anlayamıyorum.
Oynadığım zamanlarda hile koruması berbattı hala öyle mi bilmiyorum.
Bu kadar oyuncuyla ne kadar para kazandığınızı az çok tahmin edebiliyorum 200-300 TL konu tasarımına vermek bu kadar zor olmamalıydı, sunucudan görseller muhteşem bu arada umarım başarıyla devam edersiniz.

Deleted User 101422

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
140
Puanlar
1.520
Yer
idk
Sağlam sunucu başarılar

Craftlime

Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul
Sanki sunucu görselleri bir tık, azıcık eksik kalmış gibi. Özellikler, içerik, buildler gibi önemli şeyler koyulsa daha iyi olabilirmiş.
Değerli yorumun için teşekkürler, klasik sunucu tanıtım konusu hazırlamak içimizden gelmedi ☺️

Craftlime

Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul
Sanırım oyuncu sayılarının fazla olduğunu düşündükleri için forum reklam konusunu pek sallamamışlar.
Açıkçası beni sallamayanı ben hiç sallamam. Konuda verilen bilgilere dayanarak; özgün olmayan, kopyala-yapıştır
sistemlere sahip, kendisine imparatorluk diyen ve muhtemelen yaz bitene kadar parayı vurup kepenk kapatacak sunucu.
Yine de mümkünse başarılar dilerim Limon sunucusu.

Ek olarak aşağıdaki kurallar ihlalleri için reportladım sizi.
  • Sunucu hakkında ayrıntılı bilgi verilmeli ayrıca verilen bilgiler yanıltıcı ve yanlış olmamalıdır.
  • Sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 mesaja sahip olmanız gerekmektedir.
Biraz önyargıyla yaklaşmışsınız, forum konumuzu bizim kaç yıldır sunucumuz olduğu, hangi işletim sistemini kullandığımız veya bios özelliklerimiz gibi gereksiz bölümlerle doldurmak istemedik.

Tüm önerilerinizi ciddiye alıyoruz, değerlendiriyoruz lakin konuda bulunmayan özellikler kısmına dayanarak sunucudaki özellikler konusunda yorum yaptığınızı anlayamadık

Aynı zamanda yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim; Limon sunucusu değiliz, Lime İmparatorluğu ⚡️

Umarım raporunuz yönetim tarafından değerlendirilerek gereken uygulanır.

Craftlime

Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul
sunucumda gezerken towny sunucumuza yeni başlamış birini gördüm ona yeni başladığı için netherite set ve 64 adet elmas blok verdim sizce sunucumuzda oynamak istiyorsanız craftlime yazıp gelebilirsiniz

Açık konuşayım, güzel bir oyuncu sayısı ve potansiyele sahip ancak sunucu sanki tam değil gibi bir şeyler eksik ama ne tam anlayamıyorum.
Oynadığım zamanlarda hile koruması berbattı hala öyle mi bilmiyorum.
Bu kadar oyuncuyla ne kadar para kazandığınızı az çok tahmin edebiliyorum 200-300 TL konu tasarımına vermek bu kadar zor olmamalıydı, sunucudan görseller muhteşem bu arada umarım başarıyla devam edersiniz.
Muhtemelen ilk sezonlarda oynadınız, hile koruması, xray vb. türevlerini engellemek konusunda geçtiğimiz 3 sezonda neredeyse büyük bir ilerleme kaydettik, umarım tekrar Towny sunucularımızda tekrar deneyimi yaşamak istersiniz.

Ek olarak forum konu tasarımının bütçelendirme ile herhangi bir alakası yok, ciddi bir konu yerine mizahi bir şekilde yaklaşmak istedik.

Craftlime

Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul

Craftlime

Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul
Sunucu kaynaklı açık olduğunu için Kurucu hesabına girip sunucuya zarar vermeden bildirmiştik, Sunucu moderatörü önce bize küfür etti sonra'da ödül isteyeceğimizi düşünüp banlamıştı :D Tekrardan yazıyım Sunucuya hiç bir şekilde zarar verilmeden bildirimiştir.
Prim adam

KnightForApplez

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
77
Puanlar
13.420
Minecraft
KnightForEyes
Hayatımda gördüğüm en düşük bilgiye sahip bir tanıtım.
>Buildler umrumda deyil doğrusu. Türkler bu konuya takılık vede komik geliyor doğrusu. Tam bir komedi. Ne yapasınki!? HAYATIN ZATEN OYUNDA GEÇİYOR, SPAWNDA DEYİL :D
>>> KONU Hakkında hiçbirşey konulmamış. Üzgünüm ama gerçekten hiçbir şey yapılmamış bu reklam konusunda. Sunucuyu anlatmıyor direk.

Craftlime

Lime
Elmaslar
3
Puanlar
895
Yer
İstanbul
Hayatımda gördüğüm en düşük bilgiye sahip bir tanıtım.
>Buildler umrumda deyil doğrusu. Türkler bu konuya takılık vede komik geliyor doğrusu. Tam bir komedi. Ne yapasınki!? HAYATIN ZATEN OYUNDA GEÇİYOR, SPAWNDA DEYİL :D
>>> KONU Hakkında hiçbirşey konulmamış. Üzgünüm ama gerçekten hiçbir şey yapılmamış bu reklam konusunda. Sunucuyu anlatmıyor direk.

Garip?

Discord:

''Horny'' Nope#9387

Elmaslar
12
Puanlar
195
Yer
Hemen yanı başında!
Minecraft
NameGarip
Öyle direk banlayan birisine çoluk çocuk diyebilirsin, yapacak bir şey yok. Biraz saygısızlık olmuş gibi, ben ödül falan verirdim açıkcası. Yine de eline sağlık.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı