BilinmeyenKullanıcı
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 0
Sunucu hakkında :
Sunucu'ya bağlanmak için IP adresi : LayLay.batihost.com
Sunucu : PvP
RAM : 2 GB
Sunucu oyuncu slotu : 50
Sunucu sürümü : 1.8.x
Sunucu'da bulunan fotoğraflar :
Spawn :
*
Arenalar :
*
*
PvP atıcağınız yer :
*
*
- PvP atıcağınız noktaya 2 türlü ışınlanabiliyorsunuz.
1-) Tabela ile ışınlanma
2-) Portal ile ışınlanma
Tabela ile ışınlanma : Tabela ile ışınlandığınız'da belirli olan noktalara ışınlanırsınız.
Portal ile ışınlanma : Portal ile ışınlandığınız'da rastgele noktalara ışınlanırsınız.
- Oyun içi yetkili alımları bir süre sonra açılacaktır. Rehber ve Mimar alımları açılacaktır.
- Sunucu'da 1vs1 Sistemi mevcuttur. Arenalardan bir kaçının fotoğrafı yukarıda bulunuyor.
- Küfür, hakaret, ailevi küfür, makro kullanımında otomatik olarak sistem işlem uygular. Eğer ki uygulanmaz ise yetkililer devreye girer.
Ender Donor :
- Fiyat : 5 TL
- Ödeme yöntemi : İninal Kart (Aktif) - Mobil Ödeme (DeAktif)
- İletişim için Skype adresleri : thedavshan - craftnetwork2
- Donor satın alındığında eklenicekler : [500] Bounty + Sunucu dolu iken giriş yapabilme + Spawn'da /fly komutunu kullanabilme + Koruma I Demir Set + Keskinlik I Demir Kılıç
Chain Donor :
- Fiyat : 7 TL
- Donor satın alındığında eklenicekler : [700] Bounty + Sunucu dolu iken giriş yapabilme + Spawn'da /fly komutunu kullanabilme + Sohbet'te renkli yazabilme +Koruma III Demir Set + Keskinlik III Demir Kılıç
Obsidian Donor :
- Fiyat : 10 TL
- Donor satın alındığında eklenicekler : [1000] Bounty + Sunucu dolu iken giriş yapabilme + Spawn'da /fly komutunu kullanabilme + Sohbet'te renkli yazabilme + Koruma IV Demir Set + Keskinlik V Demir Kılıç
1-) Sunucu'da küfür etmek 3 dakika mute sebebidir. (Kuralın cezasını Sistem otomatik atar)
2-) Sunucu'da hakaret etmek 3 dakika mute sebebidir. (Kuralın cezasını Sistem veya Yetkililer atar)
3-) Sunucu'da ailevi küfür etmek 10 dakika jail sebebidir. (Kuralın cezasını Sistem veya Yetkililer atar)
4-) Sunucu'ya saygısızlıkta bulunmak sınırsız ban sebebidir. (Kuralın cezasını Sistem veya Yetkililer atar)
5-) Sunucu'da Macro Mouse kullanmak 15 dakika jail sebebidir. (Kuralın cezasını Sistem veya Yetkililer atar)
6-) Sunucu'da hile kullanmak 15 dakika jail sebebidir. (Kuralın cezasını Yetkililer atar)
7-) Sunucu'da chat içerisinde flood warn sebebidir. (Kuralın cezasını Yetkililer atar)
Sunucu'da chat içerisinde siyaset yapmak 3 dakika mute sebebidir. (Kuralın cezasını Sistem veya Yetkililer atar)
9-) Sunucu'da Team(Takim) olmak yasaktır. Eğer ki team olan kullanıcıları görürseniz video'ya alıp Rehber veya Mimar ve üstü olan yetkililere atınız.
Kurucu : SedatBey
Admin : BurhanBey
Moderator :
Genel Yetkili :
Mimar-2 :
Mimar-1 :
Rehber-2 :
Rehber-1 :
IP : LayLay.batihost.com
Sürüm : 1.8.x
Teşekkürler..
NOT : Konuyu açan benim yani SedatBey, fakat forumdaki nickim bu olduğu için anlamıyorlar benim olduğumu nereden değiştirebileceğimi bilmiyorum fakat konuyu açan kişi benim yani SedatBey çünkü forum kurallarında öyle yazıyordu sunucunun sahibi açması gerekiyor diye bu yüzden bu forum kullanıcı adını kullanıyorum fakat konuyu açan SedatBey'im.
Teşekkürler..
Son düzenleme: