Sol Reklam

Lacina Pvp Plugin Paketi V1.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.688

Diğer Paket Ne Olsun?

• Faction

Oylar: 4 28,6%
  • OpSkyblock

Oylar: 9 64,3%
  • Survival

Oylar: 1 7,1%

• Oy Verenler
    14
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.194
Puanlar
17.075
Yer
Samsun

Discord:

nexi#0001

Herkeze Merebalar, Ben Lacina Bu Konuda Sizlere Yapmış Olduğum Çok Emek Verdiğim Bir Pvp Plugin Paketimi Tanıtıyorum V1.0
Evet Uzatmadan Resimlere Geçelim :) <3 MC-TR

gWBEQR.png

zBb9N6.png

vpqrq6.png

gWBEBR.png

XX5mm7.png

3qdQQA.png

ZE0mma.png

LnLmmj.png

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Herkeze Merebalar, Ben Lacina Bu Konuda Sizlere Yapmış Olduğum Çok Emek Verdiğim Bir Pvp Plugin Paketimi Tanıtıyorum V1.0

gWBEQR.png

zBb9N6.png

vpqrq6.png

gWBEBR.png

XX5mm7.png

3qdQQA.png

ZE0mma.png

LnLmmj.png

İndirme Linki:
VirüsTotal:
Biraz Aceleye gelmiş ama olsun güzel plugin paketi iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1503305384,1503305352][/DOUBLEPOST]

gWBEQR.png

zBb9N6.png

vpqrq6.png

gWBEBR.png

XX5mm7.png

3qdQQA.png

ZE0mma.png

LnLmmj.png

İndirme Linki:
VirüsTotal:
Dosya tc yerine mediafire ye koysan olabilir dosya.tc bi süreden sonra kaldırıyor diye biliyorum.

Güzele benziyor paketi inceliyeceğim.

Başarılı paket geliştirilebilir 1-2 hatalar var ama :(

hataları söylersen fixlerim dostum?

dostum hiçbir hata ile karşılaşmadım o konuda ayrıca aç değil o ac :D[DOUBLEPOST=1503306296,1503306247][/DOUBLEPOST]1 harfi düzeltmeye üşeniyormusun yani :/[DOUBLEPOST=1503306382][/DOUBLEPOST]tamam düzeltir linki değiştirim.[DOUBLEPOST=1503306858][/DOUBLEPOST]hatalar fixlenmiştir mediafire link yapılmıştır link değiştirilmiştir.

dostum hiçbir hata ile karşılaşmadım o konuda ayrıca aç değil o ac :D[DOUBLEPOST=1503306296,1503306247][/DOUBLEPOST]1 harfi düzeltmeye üşeniyormusun yani :/[DOUBLEPOST=1503306382][/DOUBLEPOST]tamam düzeltir linki değiştirim.[DOUBLEPOST=1503306858][/DOUBLEPOST]hatalar fixlenmiştir mediafire link yapılmıştır link değiştirilmiştir.
Aceleye gelmiş fakat iyi bir pakete benziyor localhost'ta deneyeceğim.

aceleye gelmiş gibi görünüyor evet ama sonuçta herşey güzel çalışıyor :D

Güzel bir paket başarılarının devamını dilerim.

Beni skypeden eklermisin ?

hocam spigot mu craftbukkit mi bide sürüm ? beğendim kullancam hocam :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı