Sol Reklam

KRALLIKTA YENİLER: Paskalya Yumurtası Fabrikası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ancienty

Yay Yok, İskelet Yok
Onaylı Satıcı

Discord:

ancienty

Katılım
7 Mart 2017
Mesajlar
301
Elmaslar
371
Puanlar
14.420
Discord İzni
Minecraft
Ancienty
BL78a9.png

KRALLIKTA YENİLER: Paskalya Yumurtası Fabrikası

Java Realms'da Paskalya için mükemmel bir harita!

Paskalya için istekli misin? Biraz yumurta kırmaya hazır mısın? Şeker yemeye abanıp, eritilmiş çikolata ve şeker kabına düşmek ister misin?
Bu aslında kulağa korkunç geliyor, yani neden bunun yerine Java Realms'deki bu haritayı denemiyorsun ki? Burada, tamamen sana ait Paskalya Yumurtası Fabrikanı yönetiyorsun!

Kendi yumurta fabrikanı resmedilmeye değer küçük bir kasaba içinde bir miras olarak bırak.
Her şeyin en iyisi, takım olarak oynayabiliyorsunuz VE baş rakibiniz olan bir fabrikayı yenmek için çalışabiliyorsunuz!
Daha ne isteyebilirdiniz ki?

jybBgJ.png


D7g3Dz.png


Jannis, bu haritanın arkasındaki yaratıcı, daha iyi açıklıyor; "iki takım olarak oynuyorsunuz" diye başlıyor. "Her takımın kendine ait eski, yıkılmış ve paslanmış bir fabrikası var, amacınız ise onu geliştirerek mümkün olduğu kadar verimli bir şekilde yumurta üretmek, en sonda en fazla yumurtaya sahip olan takım kazanıyor." Jannis bize bunları anlatıyor.

Kulağa kolay geliyor değil mi? Ama burada hayal edebileceğinden bile fazla küçük ayrıntı var. Jannis diyor ki "Oyuncular yeni eşyalar, teknolojiler satın almalı, yumurta toplamalı, yumurtalarını korumalı ve - en önemlisi - takımları ile iletişim halinde olmalıdır."

8YR8zV.png


Jannis senin takım arkadaşlarınla koordine olmanı ve onlar ile ortak çalışmanı istiyor. İş yükünü bölüşün!
Görevlerin önceliklerini sıralayın! Fabrikanın hangi bölümüne istiyorsanız ona odaklanın!
Bunların hepsini yüzüne bir yumurta yemeden tamamlamayı dene!

"Bir şeyler yaratmayı seviyorum" diyor Jannis, ona bu projeyi nasıl düşündüğünü sorduğumda "Ben bir harita yapımcısıyım ve benim amacım Minecraft'ta mümkün olan sınırları zorlamak! Ben sadece eğlence haritaları yapmak istemiyorum, oyuncunun haritanın detaylarına aşık olmasını istiyorum!" dedi Jannis.

Paskalya Yumurtası Fabrikasının oyun mekaniklerine baktığımızda bu gayet aşikar, aynı zamanda kasabaya giriş yaptığında da bunu rahatlıkla görebilirsin!
Büyüleyici bir ağaçlık alanda küçük evler, mağazalar oraya buraya koyulmuş, her birinin çatısı, duvar tasarımı, dekorasyonu birbirinden farklı!
Aslında bu gayet antika, aynı zamanda arkadaşlarınla birlikte Paskalya bayramında dolaşabileceğin muhteşem bir yer.

gOMXY3.png


Eğer Paskalya Yumurtalarıyla fazla ilgilenmiyorsan, endişe etmeyin. Jannis geçmişte bir sürü yapı yaptı, eğer onun haritalarını Realms'de oynamıyorsan bile büyük ihtimalle onun Marketinde ve diğer harika yapıları karşısında tökezleyeceksin!

"2 arkadaşımla beraber yürüttüğüm genele açık sunucu için komut bloğu tabanlı birkaç mini-oyun yapmıştım," diye başlıyor Jannis. "Aynı zamanda harita yapımcıları için birkaç işe yarar alet yaptım, en popülerleri ise "Blockbench" adını verdiğim model düzenleyici, şuanda neredeyse Minecraft'ta ki çoğu yapıyı yapmak için kullanılıyor."

2Jzj6v.png


Yani eğer onun haritalarından veya mini-oyunlarından birisini bile oynamıyorsan, onun yapılarından birisi ile karşılaşmış olma şansın küçükte olsa var. Bu gerçekten harika.
Jannis'in de daha önce bahsettiği gibi, o, detaylara gerçekten çok önem veriyor ve detaylar gerçekten yapılarında parıldıyor.
Haritanın başka bir güzelliği ise, kendine özel bir doku paketinin kullanılıp yeni bazı animasyonlar ekleyen fazlaca komut eklenmiş olması.
"Gün boyu kuş sesleri geliyor" diyor Jannis, "ve akşam saatlerinde cırcır böceklerinin sesini duyabilirsiniz"

Bu haritada sevilecek çok şey var, yani arkadaşlarını ve aileni bir araya topla ve yumurta kırmaya başla!

m2AEoV.png


DAHA FAZLA BİLGİ

Krallık (Realms) ekibi son zamanlarda küçük bir tek sayfalık makale yayınladı. Makalenin amacı size Realms oluşturucu program hakkında bilgi vermek.
Daha fazla bilmek istiyorsan, burayı okuyabilirsin.

Bilgisayarınıza bu haritayı veya daha farklı Java Realms içeriğini yüklemek istiyorsanız, Mojang'ın yardım sayfasını okuyabilirsiniz.
Realms içeriğini henüz kendiniz için denemediyseniz, Minecraft Java Edition'un ana sayfasında bulunan Minecraft Realms butonunun üstünde mavi bir elmas olacak. Ona tıklayın ve 30 günlük ücretsiz Realms hesabı için talimatları uygulayın.

Eğer Mojang sayfalarında gösterilen kendine ait bir Minecraft haritasına sahip olmak istiyorsan, buraya gidip "Submit a Map" (Bir harita kaydet) düğmesine tıkla. "Minecraft İçerik Ekibi sana ne düşündüğümüz hakkında bilgi verecek, eğer seçildiyseniz, sizi Minecraft Mapmaker (Harita yapanlar) grubuna davet edeceğiz ve haritanızı paylaşmak için sizinle birlikte çalışacağız." diyor Mojang.
Eğer bu işlem hakkında bir sıkıntınız var ise, Marc'ı Twitter'da bulabilirsiniz.

Paskalya Bayramınız kutlu olsun!

azrX8z.png
 
Son düzenleme:

iTargetDS

Kızılsakal Kızıltaş?

Discord:

iTargetDS #6159

Katılım
8 Ekim 2017
Mesajlar
501
Elmaslar
118
Puanlar
7.295
Yer
Türkiyeeee
Minecraft
iTargetDS
Tanıtım harika :D
 

Ancienty

Yay Yok, İskelet Yok
Onaylı Satıcı

Discord:

ancienty

Katılım
7 Mart 2017
Mesajlar
301
Elmaslar
371
Puanlar
14.420
Discord İzni
Minecraft
Ancienty
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı