Sol Reklam

Konu Kapatılsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RigerCrows

Play.RookiCraft.Net
Elmaslar
62
Puanlar
13.675
Minecraft
RigerCrows

Discord:

RigerCrows#7509

Son düzenleme:
Konuyu çok beğendim özellikle tanıtım videosunu yenilik olarak belirli metallerin gelmesi çok hoş
Eğer vip gibi bir şey alacaksanız burda değerlendirmenizi öneririm

Bence Uzun Söze Gerek Yok @Joka'ya Katılıyorum.Serveriniz Harika.Başarılar Dilerim.

Bence Uzun Söze Gerek Yok @Joka'ya Katılıyorum.Serveriniz Harika.Başarılar Dilerim.
Heans özelden bi ms atarmısın acilll[DOUBLEPOST=1504599900,1504599818][/DOUBLEPOST]heans kardeşim özelden ms atarmısın

galaktik Skyblock , spawnerlerin ismi , enerji denilen şey (ç)alıntı sadece ordaki benzini burda enerji yapmıssınız bence kendi isimlerinizi koymanızı öneririm İyi Forumlar [ bunu kötüleme olarak görme lütfen bi öneri sadece ]

server bakımdamı

galaktik Skyblock , spawnerlerin ismi , enerji denilen şey (ç)alıntı sadece ordaki benzini burda enerji yapmıssınız bence kendi isimlerinizi koymanızı öneririm İyi Forumlar [ bunu kötüleme olarak görme lütfen bi öneri sadece ]
Öncelik le yorumun için teşekkür ederim fakat benzin dediğiniz yada op skyblock dediğimiz oyun da bu şekilde yayılmadımı ? yani tek bir enerji yada benzin sistemi olduğu için bunu kullanmıyacağımız anlamına gelmez iyi forumlar[DOUBLEPOST=1504620557,1504620089][/DOUBLEPOST]
server bakımdamı
Play.RookiCraft.Net Sunucu Aktif Hocam...

Eskiden sevdiğim ve emek verdiğim bi serverin tekrar geri açılması beni mutlu etti doğrusu server gene eskisi gibi çok güzel çok iyi.Başarılarının devamını dilerim.İyi Forumlar :)

hocam server can t connect to server diyor yardımcı olurmusunuz

hocam server can t connect to server diyor yardımcı olurmusunuz
Play.RookiCraft.Net Eğer Bu İP den Giriş Yapamıyorsanız RookiCraft.Nitrado.Net Adlı Alan Adımızdan Giriş Yapabilirsiniz.

Sunucu Güzelmiş Sizin Hub Sunucunuz Yokmuydu?

Bol Şanslar
Gelişmeniz Dileğiyle
İyi Forumlar.​

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı