Sol Reklam

Bulundu kit skripti

dike12

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
13.195
skript ile aram iyi olmadığından dolayı burdan yardım alma gereği duydum,yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi iletiyim.sunucumda spawner almak için ör../give <nick> 52:99 komutunu kullanamıyorum kullanınca pig geliyor. sorunum burda başlıyor.oyunculara girişte spawner vermek istiyorum fakat essentails plugini ile yapamiyacağım aşikar.en azından ben bilmiyorum.spawner almak için ./ss give <nick> spismi şeklinde kullanıyorum.bana tek kullanımlık bir kit skripti hazırlarsanız/yardımcı olursanız mutlu olurum.iyi forumlar.

Yani ./ss give <nick> komutunu kısaltmak felan mı istiyorsunuz?

Kod:
command /adakit:
    trigger:
        { adakit.%player%} is not set:
            give 512 diamond block to player
            execute console command "ss give %player% irongolem 5"
            send "&6&lSUNUCUADI &8» &aBaşarıyla başlangıç kitini aldın!"
            set {adakit.%player%} to 1
        else:
            send "&6&lSUNUCUADI &8» &cBu kit tek seferliktir. Sen hakkını doldurduğun için bir daha alamazsın!"

örn ./kit spawner komutu kullağında envanterine gelmesini ve birdaha alamamasını istiyorum yani ./ss give komutunu kullanarak olması gerekiyor.anlamışsınızdır.

ne sp si verceksiniz ıron golemmi ney yani

örn ./kit spawner komutu kullağında envanterine gelmesini ve birdaha alamamasını istiyorum yani ./ss give komutunu kullanarak olması gerekiyor.anlamışsınızdır.

anladım ne sp si verceksiniz ben buldum D:

Dediğim skripti dener misiniz?

mobil internetten giriyorum spam yüzünden özürlerimi iletiyorum.affola bu skript işime yarayacaktır teşekkürler.

mobil internetten giriyorum spam yüzünden özürlerimi iletiyorum.affola bu skript işime yarayacaktır teşekkürler.
ne vericek girince düz sp mi ? düz sp pig olur ne sp si istioyrsunuz irongolemmi blazemi

Yani konu kilit?

Yani konu kilit?
nie kilit adam işime yaramaz dedi : ) dike12 ne sp si vercek ne istiyorsunuz[DOUBLEPOST=1504879797,1504879721][/DOUBLEPOST]bide bunu deneyiniz bu daha güzel essentialsa ihtiyaç duymadan

Kod:
command /kit ada:
    trigger:
        if {1kere.%player%} isn't set:
            execute console command "ss give %player% igolem 5"
            set {1kere.%player%} to "1"
            send "&e&l » &cKit ada itemleri verildi!" to player
            stop
        else:
            send "&e&l » &cBu kit 1 kerelik kullanılır!" to player

nie kilit adam işime yaramaz dedi : ) dike12 ne sp si vercek ne istiyorsunuz[DOUBLEPOST=1504879797,1504879721][/DOUBLEPOST]bide bunu deneyiniz bu daha güzel essentialsa ihtiyaç duymadan

command /kit ada:
trigger:
if {1kere.%player%} isn't set:
execute console command "ss give %player% igolem 5"
set {1kere.%player%} to "1"
send "&e&l » &cKit ada itemleri verildi!" to player
stop
else:
send "&e&l » &cBu kit 1 kerelik kullanılır!" to player
Yarayacaktır dio :D

Yukarı