Tanıtım KİMİ SEÇTİNİZ ? | MİNECRAFT HİKAYE MODU 2. SEZON

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SpaRtaGuy

Bedrock düşmanı !

Discord:

IYusuf_SelmanI#3770

Elmaslar
317
Puanlar
14.120
Yer
Mars ' Düzce
Minecraft
SpaRtaGuy
Merhaba MC-TR ailesi
Bugünkü konumda sizlere Minecraft Story Mode(Minecraft Hikaye Modu) Sezon 2 ye
yeni eklenecek bölüm için bizden bir karakter seçmemizi istiyorlar...
1b10aa2dd3a7d678efa6e7e4ef49533f-smchoice_2x2.jpg

Kimi seçerdiniz ?
Zor kararlar vererek hikaye moduna devam ediyoruz !
Bu seçim ile , Telltale Games'in Minecraft Hikaye Modunun bölümünde olacaklara bizimde katkımız oluyor !
Çoğu Minecraft oyuncuları Jesse'nin mütevazi başlangıçlardan kahramanlık gerektiren tepelerine kadar olan maceraları izliyor.
Yol boyunca oyuncular , bazıları küçük gözüken aslında oldukça büyük olan her türlü kararla karşı karşıyadır.
Bazen dostluk veya hayat seçimi yapmak gerekebilir !
Şuan [URL='https://telltale.com/series/minecraft-story-mode-season-2/]2.Sezon ,
Hikaye Modu'nda bazı zor sorular ortaya çıkıyor: Açılış bölümünde, oyuncunun eski ve yeni arkadaşlarının güvenliğini sağlama arasında seçim yapması gerekiyor, bu arada devasa bir tehlike onlara yaklaşıyor.
Bu soruların ne kadar zor olduğunu öğrenmek için neden kararı kendiniz belirleyip, karakterlerin hepsinin nasıl oynadığını öğrenmiyorsunuz ?
Telltale, her ne olursa olsun kritik bir seçimi denemek için özel bir takım video hazırladı.
Seçimi yapmak için videoyu sonuna kadar izlemeniz gerek.

Videoyu izledikten sonra ekrana gelen 2 karakterden bir tanesini seçme hakkınız olacak.
Not: Videolar ingilizce'dir ingilizcesi iyi olan arkadaşlar alt yazı ekler ise türklerinde videoları anlamalarını sağlayabilir

Jack ?
Petra ?
upload_2017-12-12_16-1-5.png
upload_2017-12-12_16-0-33.jpeg
İyi forumlar dilerim..
http:// , Hikaye Modu'nda bazı zor sorular ortaya çıkıyor: Açılış bölümünde, oyuncunun eski ve yeni arkadaşlarının güvenliğini sağlama arasında seçim yapması gerekiyor, bu arada devasa bir tehlike onlara yaklaşıyor. Bu soruların ne kadar zor olduğunu öğrenmek için neden kararı kendiniz belirleyip, karakterlerin hepsinin nasıl oynadığını öğrenmiyorsunuz ? Telltale, her ne olursa olsun kritik bir seçimi denemek için özel bir takım video hazırladı. Seçimi yapmak için videoyu sonuna kadar izlemeniz gerek. [MEDIA=youtube]IMCHntPmj94[/MEDIA] Videoyu izledikten sonra ekrana gelen 2 karakterden bir tanesini seçme hakkınız olacak. Not: Videolar ingilizce'dir ingilizcesi iyi olan arkadaşlar alt yazı ekler ise türklerinde videoları anlamalarını sağlayabilir [B] Jack ? Petra ? [ATTACH]17155[/ATTACH] [ATTACH]17154[/ATTACH] İyi forumlar dilerim.. [/B][/CENTER][/CENTER]

Son düzenleyen: Moderatör:
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Konu Tutmamış. :'(

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
712
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
İzleyesim geliyor ama başliyamiyorum bilgi için sağ ol dostum. @SparTaGuy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı