Sol Reklam

Çözüldü KASA YARDIM ! ! ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mandaalina

İnsanlara Yardım Eden Bir Mandalina
Elmaslar
38
Puanlar
13.280
Yer
Turkey
Minecraft
5NKK
SELAMIN ALEYKÜM BEYLER SW ACICAGIM BAYASI BİTTİ SU AN KASA EKLİYECEĞİM FAKAT KASA FİKİRLERİ VE İÇERİKLERİ HİC AKLIMA GELMİYOR ÖNERİRİMSİNİZ. SKYBLOCK SERVER OLUCAK HABERİNİZ OLA

Son düzenleme:
Kasa ismi ve içeriği hakkında bir tavsiyemi istiyorsun yoksa sk tarzı birşeymi?

TAVSİYE KASA İSİMLERİ VE İÇİNDEKİLER

BEN ONU DEMEDİM KASA YAPICAGIM KASA NELER OLSUN NE İTEMLERİ EKLİYİM FELAN DEDİM :d
Hmm o size kalmış bir husus sunucunuzu ne üzerine açıyorsanız ona göre itemler ekleyin mesela
Oyuncular için bir kasa olur ve alt düzey itemler barındırır,
Vipler için bir kasa olur ve üst düzey itemler barındırır,
Tamamen size kalmış ama sunucunuz ile uyumlu olması gerek.

Bu sunucudan sunucuya değişir
örneğin MMORPG için genellikle Tanrılaşmış Kasa vs gibi isimler koyuyolar içinede 4-5 kötü item diğerleri iyi item yapıyolar
ama faction yapıyorsan bence tüm rütbelerin kasası olsun. ve kitinde verilsin?

hangi zorlukta bir sunucu söylerseniz size bir menü yapabilirim.Ve gruplara özel bir kasa sistemi olacakmı yoksa sadece vip ve giriş kutusumu olacak.

Efsanevi Kasa Falan Yap İçine %1 İhtimalle Edit Eşya Falan Koy.

Op Sunucu Olacak
Tamamdır siz skype adresinizi verin bu akşam size yollayacağım.Ve sunucunuzda şuan herhangi bir grup mevcutmu yani kutuları gruplara özelmi yapacaksınız yoksa sadece vip ve eventlere girişlere vs. gibi olaylar içinmi?

Tamamdır siz skype adresinizi verin bu akşam size yollayacağım.Ve sunucunuzda şuan herhangi bir grup mevcutmu yani kutuları gruplara özelmi yapacaksınız yoksa sadece vip ve eventlere girişlere vs. gibi olaylar içinmi?
skypke adresim leqanda310[DOUBLEPOST=1503670079,1503670045][/DOUBLEPOST]
Efsanevi Kasa Falan Yap İçine %1 İhtimalle Edit Eşya Falan Koy.
crates plus da % ihtimalinin oldugunu sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı