Yusuf Demir#4555
TAVSİYE KASA İSİMLERİ VE İÇİNDEKİLERKasa ismi ve içeriği hakkında bir tavsiyemi istiyorsun yoksa sk tarzı birşeymi?
Hocam size bazılarını yazıyım hangisini kullanıcağınız size kalmış;TAVSİYE KASA İSİMLERİ VE İÇİNDEKİLER
TAVSİYE KASA İSİMLERİ VE İÇİNDEKİLERKasa ismi ve içeriği hakkında bir tavsiyemi istiyorsun yoksa sk tarzı birşeymi?
BEN ONU DEMEDİM KASA YAPICAGIM KASA NELER OLSUN NE İTEMLERİ EKLİYİM FELAN DEDİM :dHocam size bazılarını yazıyım hangisini kullanıcağınız size kalmış;
- CratePlus
- CrazyCrates (Önerilir)
- CrateReloaded
- SimplesCrates
- CustomCrates
Hmm o size kalmış bir husus sunucunuzu ne üzerine açıyorsanız ona göre itemler ekleyin meselaTAVSİYE KASA İSİMLERİ VE İÇİNDEKİLER
BEN ONU DEMEDİM KASA YAPICAGIM KASA NELER OLSUN NE İTEMLERİ EKLİYİM FELAN DEDİM :d
Yusuf Demir#4555
Op Sunucu Olacakhangi zorlukta bir sunucu söylerseniz size bir menü yapabilirim.Ve gruplara özel bir kasa sistemi olacakmı yoksa sadece vip ve giriş kutusumu olacak.
mericbozkurt#2650
Yusuf Demir#4555
Op Sunucu Olacak
skypke adresim leqanda310[DOUBLEPOST=1503670079,1503670045][/DOUBLEPOST]Tamamdır siz skype adresinizi verin bu akşam size yollayacağım.Ve sunucunuzda şuan herhangi bir grup mevcutmu yani kutuları gruplara özelmi yapacaksınız yoksa sadece vip ve eventlere girişlere vs. gibi olaylar içinmi?
crates plus da % ihtimalinin oldugunu sanmıyorumEfsanevi Kasa Falan Yap İçine %1 İhtimalle Edit Eşya Falan Koy.
% ihtimali var CratePlus'ta.skypke adresim leqanda310[DOUBLEPOST=1503670079,1503670045][/DOUBLEPOST]
crates plus da % ihtimalinin oldugunu sanmıyorum
allah alah nasıl yaptıgımızı analtabilrmisin peki?% ihtimali var CratePlus'ta.