Çözüldü Join items yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emir577

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Puanlar
0
Servera girdik elimize pusula geliyor oradan arenapvp ye geciyoruz orada elimizdeki esyalar degisecek elimizde unranked kilici gibi o nasil olacak ben multuverse core kullaniyorum

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
303
Puanlar
14.070
Dostum aynı konuyu açmamış mıydın ?

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
Son düzenleyen: Moderatör:

Emir577

Elmaslar
6
Puanlar
0
Hayir ben zaten chestcommands ile kurdum hepsini ayarladim sadece mesela pusula ile arneapvp gireigimizde hubda pusula arnea pvp yerinde baska esya 1vs1 icin yani

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
Türkçeyi katlettin. Anlamadım

Emir577

Elmaslar
6
Puanlar
0
İlk önce servera girdiğimizde elimize pusula veriyor ya badliondaki gibi daha sonra oradan ArenaPvP seçiyoruz ya elimize ranked kilic unranked kilic veriyor ya ben onlarin hepsini ayarladim sadece pusula ile gittikten sonra o eşyaları vermiyor[DOUBLEPOST=1516983563,1516983525][/DOUBLEPOST]İlk önce servera girdiğimizde elimize pusula veriyor ya badliondaki gibi daha sonra oradan ArenaPvP seçiyoruz ya elimize ranked kilic unranked kilic veriyor ya ben onlarin hepsini ayarladim sadece pusula ile gittikten sonra o eşyaları vermiyor

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
İlk önce servera girdiğimizde elimize pusula veriyor ya badliondaki gibi daha sonra oradan ArenaPvP seçiyoruz ya elimize ranked kilic unranked kilic veriyor ya ben onlarin hepsini ayarladim sadece pusula ile gittikten sonra o eşyaları vermiyor[DOUBLEPOST=1516983563,1516983525][/DOUBLEPOST]İlk önce servera girdiğimizde elimize pusula veriyor ya badliondaki gibi daha sonra oradan ArenaPvP seçiyoruz ya elimize ranked kilic unranked kilic veriyor ya ben onlarin hepsini ayarladim sadece pusula ile gittikten sonra o eşyaları vermiyor
anlamadığım şey şu bungeecord ile ayrı ayrı sunucuları bağladın ya o pusuladan arenapvp sunucusuna gidince önerdiğim eklenti direkt bunları eline veriyor zaten :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı