JaguarNW | Yetkili Alımları | Builder - Reklamcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fradue

Grafik Tasarımcısı
Yasaklandı
Elmaslar
256
Puanlar
13.845
Yer
Türkiye
Minecraft
Syttos
Rc6C20.jpg

Yaşınızı küçük bilip, "zamanı gelince öğrenirim" demeyin. Şimdiden bir şeyler öğrenirseniz, ileride daha iyi şeyler öğrenebilir, zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz.
Şimdi, ne dedim ben?

Hangi yaşta olursanız olun, işinizi kaliteli yaptığınız sürece yaşınızı önemsemiyoruz.

VG8T1V.jpg

➥ Admin ✖
➥ Moderator ✖

➥ Builder ✔
➥ Rehber ✖
➥ Reklamcı ✖

8UTNfU.jpg

Ön nitelikler, hangi yetki için başvurursanız başvurun, sizde olması gereken özelliklerdir. Bu özelliklere sahip değilseniz, lütfen bir dahaki alımlara kadar kendinizi düzeltmeye çalışınız.

» Türkçeye hakim değilse bile, anlaşılmaz şekilde konuşmamalı.
» Argo / Küfür kesinlikle kullanmamalı.
» Yeri geldiğinde ciddi, yeri geldiğinde dost canlısı olabilmeli
» Oyuncular arasında kayırma yapmamalı
» Olayı anlamadan, özü bilmeden sonuca varmamalı, hemen sert çıkmamalı, kırıcı olmamalıdır.
» Farklı sunucularda bizim sunucumuzun reklamı yapılmamalıdır. Durum öğrenildiği anda yapılan kişi sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.

fB5IIb.jpg

Başvurular Google Forms üzerinden yapılacaktır.
Başvurular 16.12.2017 Pazar günü kontrol edilecek, ilgili kişilerle irtibata geçilecektir.
Sizinle iletişime geçeceğimiz için, iletişim bilgilerinizi düzgün doldurmanız çok önemlidir.

Alttaki resme tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz!

Son düzenleme:

aLoneX

a.k.a Acyd

Discord:

arhwn#2000

Elmaslar
580
Puanlar
5.995
Yer
İstanbul, Türkiye
Minecraft
4cyd
''Akıl yaşta değil baştadır.'' kavramını kullanmanız iyi olmuş, Admin vb. alımlarınız olsaydı katılırdım. Skript veya Plugin hakkında sorularınız olursa sorabilirsiniz.

Fradue

Grafik Tasarımcısı
Yasaklandı
Elmaslar
256
Puanlar
13.845
Yer
Türkiye
Minecraft
Syttos
''Akıl yaşta değil baştadır.'' kavramını kullanmanız iyi olmuş, Admin vb. alımlarınız olsaydı katılırdım. Skript veya Plugin hakkında sorularınız olursa sorabilirsiniz.
Gelecekteki yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :). Eğer bir Admin'e yahut Moderator'e ihtiyacımız olursa sizle iletişime geçeceğiz.

b3nt.

Someone in life.
Elmaslar
104
Puanlar
0
Güzel, kaliteli bir sunucuya benziyor ve ayrıca yaş olayına böyle bir şekilde deyinmeniz hoşuma gitmedi değil. Hayırlı rekorlar. Bu arada @aLoneX kaçırma bak. :cakbibeslik:

Fradue

Grafik Tasarımcısı
Yasaklandı
Elmaslar
256
Puanlar
13.845
Yer
Türkiye
Minecraft
Syttos
Güzel, kaliteli bir sunucuya benziyor ve ayrıca yaş olayına böyle bir şekilde deyinmeniz hoşuma gitmedi değil. Hayırlı rekorlar:cakbibeslik:
Teşekkürler, iyi oyunlar / forumlar dilerim ^^

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
712
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
Adam gibi reklamcı, builder bulmak zor inşallah bulursunuz.

ByZiya

MrNinja -> ByZiya
Elmaslar
206
Puanlar
0
Yer
Konya
Bizde Factions sunucu kuruyoruz bakalım, iyi bir ekip bulmak zor. Tercihlerini iyi seç.
DengesizDoktor (3).png

Fradue

Grafik Tasarımcısı
Yasaklandı
Elmaslar
256
Puanlar
13.845
Yer
Türkiye
Minecraft
Syttos

UsainSrht

Administrator of PurpurMC
Altın Sunucu
Sunucu Sahibi

Discord:

UsainSrht#4957

Elmaslar
409
Puanlar
14.730
Yer
Çukurova, Adana
Minecraft
UsainSrht
Twitter
usainsrht
reklamcı derken şunmu kastediyorsun; sunucu ipsini başka sunucularda paylaşıcak falan öyleyse hiç alma derim

Fradue

Grafik Tasarımcısı
Yasaklandı
Elmaslar
256
Puanlar
13.845
Yer
Türkiye
Minecraft
Syttos
reklamcı derken şunmu kastediyorsun; sunucu ipsini başka sunucularda paylaşıcak falan öyleyse hiç alma derim
Eklemeyi unutmuşum, eğer öyle bir şey yaparsa sunucudan uzaklaştırırım. Sunucumuzun illegal yollarla elde edilmiş oyuncuları toplamasındansa, hiç toplamamayı tercih ederim.

Daha çok, farklı forumlarda konu açarak yada skype discord facebook üzerinden açılan minecraft sunucuları türündeki gruplarda reklam yapılacak.

Sunucuları dediysem, sunucuların paylaşılması için açılan gruplardan bahsediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı