TakıntılıOyuncu
Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
- Elmaslar
- 60
- Puanlar
- 0
Nasıl yani anlamadım .jar ın içerisine mi yazılmış ?Onun için pluginin açık kaynak kodu gerekli. Oda paylaşılmadı diye biliyorum.
O kodların içerisinden silinerek kapatılır ancak o.
Jarın içinde bulunan birşey mi yani ?Pluginin kendisinde bulunuyor o özellik.
O özelligi ne yazık ki kapatamassınız.
Ya o zaman itemspawner gibi bilgiğiniz bir plugin var mı blok koyma yerıne işte mob spawner olcak demir elmas blok sp fln var mı bildiğin ? oyuncularında kullanabileceği ? skriptim var fakat buglu oluyor kırdıgın zaman gene demır cıkıyo düzeltebilecek iseniz atayım skripti bi ?Pluginin kendisinde bulunuyor o özellik.
O özelligi ne yazık ki kapatamassınız.
mudlusamoi#5646
zaten onu kullanmış farkındaysan ?@FuryRS'nin yaptığıeklentisini kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mudlusamoi#5646
on rightclick of spawner:
if player is not op:
cancel event
O şekilde de sp ler buga girer deaktif olanı bir daha akSağ tık yapınca sadece tüm özelliklerin kapatılmasını istiyor isen bunu denemeni öneririm;
Sadece OP olanlar sağ tık gerçekleştirebilir. Ancak eklentiyle uyumlu çalışır mı bilmiyorum. Bir dene belki olur.Kod:on rightclick of spawner: if player is not op: cancel event
kaynak kodları versem bile o sistemi kapatanazsınOnun için pluginin açık kaynak kodu gerekli. Oda paylaşılmadı diye biliyorum.
O kodların içerisinden silinerek kapatılır ancak o.
mudlusamoi#5646
Kodla aktif etme vs yok mu sadece menü ile mi aktif ediliyor?O şekilde de sp ler buga girer deaktif olanı bir daha ak
kaynak kodları versem bile o sistemi kapatanazsın
Evet. Sadece Menü. Komutu Var Ama Oyuncular KullanamazKodla aktif etme vs yok mu sadece menü ile mi aktif ediliyor?
Guncellemede ekleseniz güzel olabilirEvet. Sadece Menü. Komutu Var Ama Oyuncular Kullanamaz