Sol Reklam

İstek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan McRoyal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.500
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

McRoyal

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
Merhabalar İstediğim /event Yazdığımızda survival Dünyasında Olan Oyunların Yanına Yukarıdan Sandık Düşmesini İstiyorum efeckli olursa sevinirim

veya plugini var mı ?

Merhabalar İstediğim /event Yazdığımızda survival Dünyasında Olan Oyunların Yanına Yukarıdan Sandık Düşmesini İstiyorum efeckli olursa sevinirim

veya plugini var mı ?

Böyle Bir Plugin Var @xElsoN Dediği Gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Pluginini Kullana Bilirsiniz Efektli Olmaz ama Çoğu sunucu Sahibi Bunu Kullanıyor Komutlarınıda Skirpt İle Değiştire Bİlirsiniz İstediğiniz Gibi /event Yazınca O Komutu Devreye Soka Bilir...

Yok Hayır Sandık Düşecek Oyuncuların yanına ve içinden elmas demir vb çıkacak

Yok Hayır Sandık Düşecek Oyuncuların yanına ve içinden elmas demir vb çıkacak
dostum dediğim gibi let it rain istediğin her şeyi düşürebilirsin sanırsam mob da atabilirsin ama efekt istiyorsan skript ile yapabilirsin

Sandık düşmez ki :) anvil vesaire düşerde sandığın havada altını kır yinede havada bekler :)

isteğini anladım havadan düşmez ama mesela bir kazma olucak yer belirle1 yerbelirle2 diye orada rastgele sandık doğacak ve onu açınca farklı hediyeler çıkıcak içinden bunumu diyorsun

İsteğini anladım fakat ücretli bulamazın :D Java'dan anlayan birine ücretli yaptırabilirsin.

Sandık düşmez ki :) anvil vesaire düşerde sandığın havada altını kır yinede havada bekler :)
Şimdi konuşturucaksınız beni illa :D
Sandığı sand yapark düşürübilir ? ama havvadayken açılmaz yere düşer itemler gelir ben değil @WoWKoMuT anlatsın :)

Olay Şu Şekilde mi?
Survival Dünyasında 30 Kişi Var Bu 30 Kişinin Yakınına İçinde Eşya Olan Sandıklar Düşecek ve Eşyalar Boşalınca Sandıklar Gidecek.
Eğer İstek Buysa Bunun Yapılmış Bir Eklentisi YOK. Yukarıda Arkadaşlarımızın Dediği Gibi Birine Yaptırabilirsin. Bu Konuda Hazırladığım Özel Bir Uzay SkyBlock Projesi Var. Proje Sahibine Özel Olarak Hazırladığım Sistem de Anlattığın Gibi. Tek Fark Meteorlu. Proje Sahibi Özel Olduğu İçin de Bu Sistemi Paylaşamıyorum.

Şimdi konuşturucaksınız beni illa :D
Sandığı sand yapark düşürübilir ? ama havvadayken açılmaz yere düşer itemler gelir ben değil @WoWKoMuT anlatsın :)

veya plugini var mı ?
Ben olayı anlatıyım skripte dönüştürcek arkadaş yapar üşendim şimdi Falling sand summonlayacak chest ve id olarak içindekileri seçeçek örneğin inventory ve ya replaceitem block x y z 1.slot.container stone gibide olabilir ardından ise particle x y z flame 0 0 0 1 100 yapcaksın bitti komutla bile halledebilirsin aslında kastırmaz.Ama /event yazmak yerine bi yere bi blok koyman gerekir. Eğer sandığın rastgale bi yere düşmesini istiyor san armor stand oluşturcaksın ismini spread yapcaksın ve spreadplayersden o eşyayı 10000 blok içerisinde dolaştırcaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı