IrfanDmn Emek Hırsızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ImperialSwag

2 günlük premium sahibi <3
Elmaslar
86
Puanlar
0
Yer
Istanbul
Başlamadan önce okuyan yetkili varsa @IrfanDmn arkadaşımızın böyle bir emek hırsızlığından sonra Ekip Lideri kalmasını görmemek istediğimi söylemek istiyorum.

Bugün forumda dolaşırken IrfanTPBOW diye bir eklentinin yüklendiğini gördüm, ne kadar basit bir eklenti olsada Irfan'ı tanıdığım için yapamayacağını biliyorum, çünkü kendisi Java bilmiyor. Bu yüzden eklentiyi indirip koduna baktım, eklenti basitte olsa yeni başlayan birisinin kullanmayacağı tekniklerle yapılmış. Çok kısa bir arama sürecinden sonra spigot forumlarında eklentinin orjinalini buldum, ismi "Teleport bow!", tıklayarak orjinal eklentiye ulaşabilirsiniz.

Kod benzerliğini, daha doğrusu direkt sadece birkaç yer değiştirildiği için benzerlik değil hırsızlık oluyor, ss olarak koyuyorum, isteyen kişiler iki eklentiyide jd-gui programı ile açıp inceleyebilir. Böyle bir davranış kabul edilemez.

IrfanDmn şahsının "yaptığı" eklenti:
1e85c823299ca5a95b15e21964642be2.png

Orjinal eklentinin kodu:
e275f4b2d243a65a3b5567c3a9ee065b.png

Daha önceden söylediğim gibi, tam karşılaştırmak isteyen arkadaşlar kendileri yapabilirler.

Yazıklar olsun, bu kadar düşeceğini beklemezdim...

Son düzenleme:

xsyasarxs2

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Puanlar
3.785
Takipdeyim @IrfanDmn bir açıklaması vardır diye düşünüyorum zannımca.

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
Yapılan eklentinin forum içerisindeki yetkime bir etkisi olmayacaktır. Kaba davranışım için özür dilerim. Konu kilit.[DOUBLEPOST=1517070919,1517068287][/DOUBLEPOST]Konu tekrardan aktif. Kuralları ihlal etmediği sürece tartışabilirsiniz.

SydeFQ

Ordinary Person
Emektar

Discord:

SydeFQ#1938

Elmaslar
1.126
Puanlar
16.310
Minecraft
SydeFQ
Bu görmüş olduğunuz kabul edilemez davranış kişinin yetkisini nasıl yerine getirdiği ve "Ekip Liderliği" görevini nasıl yaptığını etkilemez. Burada yapılanın yanlış olduğunu anlayıp, kendi konusunu kaldırmış ve gereken özür mesajını iletmiştir. "Hatasız kul olmaz" lafından çıkıldığı üzere gereken denetimler yapılacak ve yaptırımlar uygulanacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı