Sağ ol ♥Güzel olmuş <3
Ayıpsın. Bana yapma git Irfana yap :/Sağ ol![]()
Senin resmini mi biliyoruz be Joka'm. Resmini göster sana da yapalım :)Ayıpsın. Bana yapma git Irfana yap :/
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim.Güzel Olmuş[DOUBLEPOST=1516892876,1516892799][/DOUBLEPOST]Eline Emeğine Saglık Kardesim Yine Gönlünden Gceni Yapmışsın :)
Irfanı ben zayıf sanıyordum :(Senin resmini mi biliyoruz be Joka'm. Resmini göster sana da yapalım :)
Şişko o :DIrfanı ben zayıf sanıyordum :(
Teorilerimi kanıtladın. Allah senden razı olsun. Şişko diyordum, kel sus ben bi kere 60 (hatirlamirem) kiloyum diyodu.Şişko o :D
Bende 40 kiloyum baklavalı kumral göz ve saçlı az sivilceli üstün zekalı (gerçek) yakışıklı bir jojuğum.Bende 40 kiloyum baklavalı kumral göz ve saçlı az sivilceli üstün zekalı (gerçek) yakışıklı bir jojuğum.Yok cnlarm ben siyah saçlı 65 kiloyum :( Orta kilolu, kaslı bir çocuğum :( :(
Kanka o ne saç beeee çok sevdim saçını dkwqkqwd hangi berber yaptıBende 40 kiloyum baklavalı kumral göz ve saçlı az sivilceli üstün zekalı (gerçek) yakışıklı bir jojuğum.
Bende 40 kiloyum baklavalı kumral göz ve saçlı az sivilceli üstün zekalı (gerçek) yakışıklı bir jojuğum.Bende 40 kiloyum baklavalı kumral göz ve saçlı az sivilceli üstün zekalı (gerçek) yakışıklı bir jojuğum.
![]()