Sol Reklam

İlk Yorum yapana "9999" Rep veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GorkemBaşkan

VPS:ON
Elmaslar
86
Puanlar
13.960
Yer
Çanakkale
Yukarda Yazdigi gibi Vermek istiyorum Hiç fark etmez Öylesine vermek istiyorum İçimden bir iyilik yapmak geldi sadece o kadar :)

Bana VEr :D

Emek Olmadan Ne Anlamı Var ?

İyilik amaçlı bugun onaylı satıcı tagı aldım birileirni sevindirmek hoşuma gidiyor anlamı olmadıgınıda yukarda belirtmiştim zaten
Ayrica Bunu bir Adak olarak düşünebilirsiniz Onaylı satıcı tagı adına

İyilik amaçlı bugun onaylı satıcı tagı aldım birileirni sevindirmek hoşuma gidiyor anlamı olmadıgınıda yukarda belirtmiştim zaten
Ayrica Bunu bir Adak olarak düşünebilirsiniz Onaylı satıcı tagı adına
Adak olarak düşünmek?.Bu denli verdiğiniz repler birilerini şuan sevindiriyor olabilir lakin bu repler hep böyle şeyler yüzünden sıfırlanıyor bilin istiyorum.​
[DOUBLEPOST=1506279174,1506279127][/DOUBLEPOST]
Adak olarak düşünmek?.Bu denli verdiğiniz repler birilerini şuan sevindiriyor olabilir lakin bu repler hep böyle şeyler yüzünden sıfırlanıyor bilin istiyorum.​
İyilik niyetiniz var lakin forumdaki repler silinince kötülük yaptığınızın farkına varırsınız diye umuyorum.​

[DOUBLEPOST=1506279174,1506279127][/DOUBLEPOST]
İyilik niyetiniz var lakin forumdaki repler silinince kötülük yaptığınızın farkına varırsınız diye umuyorum.​

Hay allah :( Unuttum onu ben :( şimiden farkına vardım

İyilik amaçlı ama herkesde 9999 rep olursa hoş mu olur ? emeği olanlarda birşeyi başaranlarda olsa daha iyi olmaz mı

Tamam beyler sonradan hatamı anladım Özür dilerim konu silinsin Birazdan Yöneticiyle İletişime Geçer durumu izah eder Repi geri aldırırım kusura bakmayın konu #kilit.[DOUBLEPOST=1506279332,1506279325][/DOUBLEPOST]Tamam beyler sonradan hatamı anladım Özür dilerim konu silinsin Birazdan Yöneticiyle İletişime Geçer durumu izah eder Repi geri aldırırım kusura bakmayın konu #kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı