Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım İlginizi Çekebilecek Bazı Modlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Llampis

WellSetups (Foreda)
Yıldız Editör
Editör Şefi
WellSetups

Discord:

llampis

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
504
Elmaslar
239
Puanlar
3.635
Minecraft
Llampis
Minecraft oynarken bazen farklı bir şekilde oynamak isteyebilirsiniz. Mesela kendinizin daha iyi bir oyuncu olduğunuzu veya kendinizi zorlamak istediğinizde yürüdüğünüz yerlerin yok olması gibi veya oyunu oynarken işinize yarayacak herhangi bir şey eklemek gibi birçok işinize yarayabilir. İsterseniz de bazı modlar ile arkadaşlarınla eğlenebilirsiniz. İşte ilginizi çekebilecek beş mod;

Applied Energistics


1652617094407.png


Bu kullanışlı mod, tüm öğelerinizi enerjiye dönüştürerek depolar ve bu daha sonra üssünüzdeki sabit disklerde depolanır. Bütün öğelerinize, üssünüzdeki herhangi bir yerden kablosuz olarak erişilebilir ve depolama yetenekleri neredeyse sınırsızdır.

Just Enough Items


1652617182405.png


Menünün sağ tarafındaki boş alana simgeler ekleyerek herhangi bir öğenin üzerine gelmenizi ve kullanımlarını veya tariflerini kontrol etmenizi sağlar. Artık kullanılmayan yetersiz öğeler modunu temel alan Just Enough İtems, herhangi bir tarifi bulmak ve hangi malzemelere sahip olduğunuzu veya hala ihtiyacınız olduğunu görmek için aynı metin tabanlı arama çubuğunu içerir. Ayrıca zindan ganimetleri gibi harika yeni eklemeleri vardır.

CraftTweaker


1652617301497.png


Özel bir sunucu veya özel mod paketiniz için kendi Minecraft modlamanızı denemek isterseniz, CraftTweaker mükemmel bir başlangıç noktası sunar. Tarif bileşenlerini takas etmek gibi oyun içindeki özellikleri değiştirebilir veya bir öğenin ne yaptığını değiştirebilirsiniz; örneğin, açlıkla savaşmanız gereken hayatta kalma temalı bir sunucu için tüm yiyecekleri daha az etkili hale getirebilirsiniz. Özel yeni özel bloklarınızı ve öğelerinizi bile ekleyebilirsiniz.

DimensionalDoors


1652617489688.png


Yol taşlarına biraz benzer. İstediğiniz gibi yapmak için sonsuz miktarda alana erişmenize izin veriyor. Yalnızca depolama için kullanabilirsiniz, her biri istediğiniz yere yerleştirdiğiniz diğerini çıkarabileceğinden, kaydırma veya taşlar olmadan yol taşları gibi de işlev görebilirler.

VoxelMap


1652617662694.png


Herhangi gizemi ortadan kaldırmak ve nerede olduğunuzu, etrafınızda başka kimlerin olduğunu ve herhangi bir yönde ne bulacağınızı her zaman bilmek istiyorsanız kullanıcı ara yüzünüzde bir haritaya veya pusulaya ihtiyacınız olacaktır. Size keşfettiğiniz her yeri gösteren, indirdiğiniz her biyomları ve her kaynak paketleri gibi görünecek şekilde yansıtılan bir mini harita veya tam ekran harita veren VoxelMap'i düşünün. Ayrıca ışınlanabileceğiniz NPC'lerin ve yol noktalarının simgelerini de görebileceksiniz.
 
Son düzenleme:

cr3wage

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

Oğuz#4739

Katılım
15 Eylül 2022
Mesajlar
3
Elmaslar
3
Puanlar
110
Yaş
26
Yer
manisa
Minecraft
Cr3wagw
Güzel bir derleme olmuş, illa ki işine yarayacak oyuncular vardır, iyi forumlar
 

ByAkilli

Altın Benim Yeni Sevgilim

Discord:

Tolga#3989

Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
471
Elmaslar
127
Puanlar
4.830
Yer
Giresun
En baştaki eklenti ne işe yarıyor tam anlamadım
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı