Sol Reklam

Haber Hytale'de Yeni Özellik Karakterinizi Özelleştirin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

sooply

Ziyaretçi
yeni_logo.png

hytale-banner.jpg


Hytale'de Karakterinizi Özelleştirin!
Karakterimize biraz çeki düzen verelim!

Hytale, oyunculara karakterlerini çok çeşitli şekillerde uyarlama gücü sağlar. Yani bir çok şekilde düzenlemenize olanak sağlar. İster bir zindanı macera modunda olsun, bir mini oyunda diğer oyuncuları ele geçirmek olsun. Avatarın kendini ifade etme fırsatı veriyor. Bu konuda sizlere, karakter özelleştirmenin nasıl çalıştığına ve avatar oluştururken size sunulan seçeneklerden bazılarına genel bir bakış sunacağız.

5c671bf3fc50f90012d95202_my_avatar_interface.jpg


Karakterinizi Özelleştirme

Karakterinizi özelleştirmek için "Avatarım" menüsüne tıklamanız gerekecek. Burada, avatarınızın ten tonunu, göz rengini, saç modelini ve yüz kıllarını çoklu katmanlı kıyafet seçenekleriyle birlikte ayarlayabilirsiniz. Özelleştirme seçeneklerini özgürce karıştırabilir, eşleştirebilir ve karakterinizin saçından kıyafetlerine kadar her şeyi için çeşitli renk seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Bazı örneklere bir göz atalım.

5c671bfdfc50f90012d9520e_short_haircuts.jpg


Hytale'de bulunan bazı kısa saç stillerine örnekler.

5c671ceffc50f90012d95217_long_haircuts.jpg


Daha uzun saç modelleri, Hytale Model Editör'de oluşturulan modellerin bir karakter görünümünü geliştirmek için nasıl kullanılabileceğini göstermektedir.

5c671bfffc50f90012d95211_hair_colors.jpg

Renk seçenekleri daha fazla kişiselleştirme sağlar!


5c671bfdfc50f90012d9520f_head_accessories.jpg


Seçtiğiniz saç şeklinden bağımsız olarak şapkalar ve aksesuarlar uygulanabilir. Bu özellik çok hoş değil mi?

5c671bfcfc50f90012d9520d_shirts.jpg


Gömlekler, bedeniniz için her bedene uyan bir giysidir. Örneğin "üst üste uyan" ceketler, bunlardan bazılarıdır.

5c672172fc50f90012d9521c_armor_layering.jpg


Katmanlama ve Animasyon

Karakter kişiselleştirme, Hytale'in sisteminin yanında çalışmak üzere tasarlanmıştır. Yeni zırh parçaları veya diğer teçhizatlar donattığınızda, bunlar genellikle karakteriniz için tanımladığınız görünümün üzerine yerleştirilir. Bu, macera tarzında üreteceğiniz ve toplayacağınız çeşitli zırh katmanlarıyla farklı tarzdaki kıyafetleri karıştırmanıza ve eşleştirmenize izin veren ekstra bir yaratıcı özgürlük derecesi sunar.

Hytale-GIF.gif

Montlar gibi uzun nesneler hareket ettikçe canlanır.
Tematik Çeşitlilik

Hytale'in macera modu, zengin bir fantezi dünyasında gerçekleşiyor ve kişiselleştirme seçeneklerimizin çoğu bunu yansıtıyor. Genç kaşiflerden eski gazilere, çiftçilere, sihir kullanıcılarına ve zanaatçılara kadar çok çeşitli fantastik avatarlar yaratabileceksiniz. Bu sizin için müthiş bir özellik değil mi!?

Hytale-GIF-2.gif

Hytale'in tematik yelpazesindeki karakterlerden bir tanesi!

Aynı zamanda, mini oyunlar, oyunculara kendilerini farklı şekillerde yaymaları ve ifade etmeleri için bir fırsat sağlar. Karakter kişiselleştirmesinin bunu çeşitli kişiselleştirme temalarıyla yansıtmasını istedik. Fantezi seçeneklerine ek olarak, şık modern kıyafetler ve temalı kostümler arasından seçim yapabilirsiniz.

5c671bfefc50f90012d95210_character_variety.jpg


Hytale sanat ekibi, kişiselleştirme ögelerinin farklı temalardan çekildiklerinde bile iyi görünmesini sağlamaya yardımcı olan bir dizi yönergeye uyar. Stein, Biz, özel renkler kullanıyoruz. diye açıklıyor. Fantezi için daha koyu, daha doygun tonlara gidiyoruz. Daha modern bir renk istediğimizde, daha hafif ve daha parlak bir şekilde seçiyoruz. Daha eğlenceli veya sevimli bir şey yaparken, pastel renkler kullanıyoruz.

Sunucu operatörleri, sunucularında oynarken karakter görünümlerini geçersiz kılabilir ve içerik oluşturucuların minik adları için temalı görünümleri tanımlamasına olanak tanır. Örneğin, batı temalı bir sunucunun operatörü herkesin döneme uygun kıyafetler giymesini isteyebilir.

5c671bf6fc50f90012d95208_asset_creation_process.jpg


Bir Kostüm Yaratık!

Özelleştirme seçenekleri için ilham birçok farklı kaynaktan geliyor. Macera modunda, bölgelerin kendileri oyunculara verilebilecek giysi seçenekleri üzerinde büyük bir etki yaratıyor. Yukarıdaki örnekte, 2. bölge için yeni bir kostümün (güneşte pişirilmiş bir çöl) nasıl tasarlanıp üretildiğini görebilirsiniz.

Stein, Ne yapmak istediğimi çözdüğüm ve çizdiğim bir araştırma aşaması var. diyor. Çöl kıyafeti gibi - referanslara bakarım ve sonra neyin yeterince fantezi göründüğünü, oyunda neyin uygun olacağını görürüm. Modele uyması ve animasyonlarla çalışması için her şeyin ölçeklendirilmesi gerekiyor.

Yeni varlığın mevcut dünyaya bağlanması için Hytale'in arkasından ilham alan detaylar eklendi. Stein, 2. Bölge'deki Ferans'ların pranga taktığını anladım. diyor.O bölgedeki birinin bundan ilham alabileceğini düşündüm, bu yüzden bileklerini ve bileklerini örten altın bilezikler ekledim. 2. Bölge aynı zamanda çok parlak ve renkli kaktüslere sahiptir, bu yüzden elbiseye yansıtıyoruz. Semboller de önemlidir. Zaten oyunda birçok sembol vardır, bu yüzden onu da yansıtmaya çalışıyoruz. ”

5c671bf5fc50f90012d95207_emote.jpg


Kendini İfade Edebilme

Karakterinizi kişiselleştirmek sadece görünüşünüzden daha da ileride. Hytale avatarları farklı yüz ifadeleri gösterebilir ve aynı zamanda ifadeler gerçekleştirebilir. Bunlardan bazıları normal oyun sırasında ortaya çıkar. Örneğin, bir kılıç sallarken dişlerinizi sıkarsınız. Diğer özellikler otomatik olarak ayarlanır.

Hytale-GIF-33.gif


Hytale’de karakterinizi kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz seçeneklere genel bir bakıştan memnun kaldığınızı umuyorum. Artık sizde avatarınızı kişiselleştirebilirsiniz! Hytale avatarınız için oynanabilir diğer birçok yarış arasından seçim yapabilirsiniz.

5c671bf5fc50f90012d95204_character_teaser_2.jpg


Bu konunun kaynağına ulaşmak için buraya, Hytale'in ana sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Konuyu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim Minecraft Türkiye üyeleri, esen kalın...
 

Ekler

  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    8,4 KB · Görünt.: 17
Son düzenleyen: Moderatör:

Mystery

Yahudi yakıyorum rahat bırakın lütfen.
Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
145
Elmaslar
85
Puanlar
350
Oyun cidden güzel de FPP mi , TPP mi ?
 
S

sooply

Ziyaretçi

Baki19

Zombi Geldi, Beni Yedi

Discord:

NMB#3477

Katılım
6 Aralık 2016
Mesajlar
225
Elmaslar
140
Puanlar
9.100
Yer
Çorum
Minecraft
Caki19
ben daha indirmedim nerden indiriliyo :D
 
S

sooply

Ziyaretçi
F

FarukGokce

Ziyaretçi
hoş olmuş baya denemek lazım en kısa sürede
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
T

Turan Taha Aydın

Ziyaretçi
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

En son Eylül'de yaşam belirtisi göstermişler :D
 
F

FlorenBrake

Ziyaretçi
hoş olmuş baya denemek lazım en kısa sürede
 
T

Turan Taha Aydın

Ziyaretçi

Atlas

Creeper Evimi Patlattı

Discord:

Atlas Gencer#0492

Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
382
Elmaslar
626
Puanlar
2.750
Yaş
21
Yer
İzmir
Minecraft
Atlas
Twitter
@AtlasGencer
Gerçekten büyük bir heyecan ile beklediğim bir oyun isteklerimizi karşılayacak olduğu üzerinde düşünürsek harika olacaktır diye umut ediyorum.

200.gif
 

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Yasaklandı

Discord:

Corrsy#7006

Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
1.087
Elmaslar
424
Puanlar
12.285
Yaş
25
Yer
Dünya
Minecraft
CrazySansar
Hocam oyun ücretli mi ? İlk kez görüyorum çok güzel bir oyuna benziyor,çok güzel bir anlatım olmuş ellerinize sağlık.
 

zBlob_HD

Creeper Evimi Patlattı
Katılım
6 Mayıs 2018
Mesajlar
405
Elmaslar
98
Puanlar
14.025
Yaş
22
Minecraft
_BatuhanDEV_
ümidimi kestim bu oyundan çıkmayacak gibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı