Sol Reklam

Paylaşım Hunger-Mini Animasyon ._.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Smurfy7

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
44
Puanlar
0
Son düzenleme:
Aynı konuyu ya tekrar açtın yada yanlış video :)

Bütün olayı terk bir açıdan çekmeyi dene. ara sıra sallandır filan kamerayı hafif. değhşet açılar cıvıtıyor

UZUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN ANNNNNNNNNNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMAAAAAAAAAASSSSSSSSSYOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN YAAAAAAP
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

GsXNzlH.png

Gözlerde ağır bir uykusuzluk belirtisi torbalar ve klasik beni öldürün bakışı fakat başlangıçta o karın gurultusu gelmeyene kadar yeni uyanma animasyonu havası vardı hocam

Edit:İçinizdeki kızılderiliyi keşfedin

GsXNzlH.png

Gözlerde ağır bir uykusuzluk belirtisi torbalar ve klasik beni öldürün bakışı fakat başlangıçta o karın gurultusu gelmeyene kadar yeni uyanma animasyonu havası vardı hocam

Edit:İçinizdeki kızılderiliyi keşfedin
Aslında aç olunca bitkin olma gibi düşündüm o esneme gibi olan yeri derin nefes verme yapıcaktım tam esneme oldu azcık sildim ama esneme oldu yine bu yüzden render 2 saate yakın sürdü yapımıyla 3 saati geçmiştir

ŞU SES OLAYINI DÜZELTMEZSEN SİNİ VUĞUĞUM AĞNNADIĞ MIĞĞĞĞ ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı