Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar hub sunucuma giris yapıyorum lobideyim opum var yetkim var /server yazıyorum yetkin yok diyor
2. olarakta skyblock sunucum oldugu halde /skyblock yazıyorum gitmiyor acil yardım harbi yardım edene 32 rep puanı :D
MyCommand
Bununla /skyblock komutunu ekleyebilirsin. Eğer sunucu menüsü yaparsan command 'server: skyblock' şeklinde olur. Bungee configten doğrudan server: skyblock permini vermeni önermiyorum.
lobiye kurdum plugini dedigini yaptım ama examples oyle bi kısım yoktu commands.yml içine yazdım dediklerini restart attım /skyblock yazdım lobide bilinmeyen komut dedi bide /server yazıncada yetkim yok diyor
lobiye kurdum plugini dedigini yaptım ama examples oyle bi kısım yoktu commands.yml içine yazdım dediklerini restart attım /skyblock yazdım lobide bilinmeyen komut dedi bide /server yazıncada yetkim yok diyor