TakıntılıOyuncu
Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
- Elmaslar
- 60
- Puanlar
- 0
tek konsol ile alakası yok mysql ile alakası var. Permission pluginin ne ise mysql ye bağlayacaksın oldu bitti.CRAFT RİSEDE VİP ALINCA HER SUNUCUDA GECERLI OLUYOR BENIMDE OYLE OLMASINI ISTIYORUM BUNUN ICIN 6 KONSOLU NASIL TEK KONSOL YAPARIM YARDIM LAZIM !
TAMAM İRFAN TESEKKURLER KONUYU KITLE DE KITLEMEDEN ONCE BIR VIDEO VARSA ATARMISIN[DOUBLEPOST=1506794780,1506794723][/DOUBLEPOST]tek konsol ile alakası yok mysql ile alakası var. Permission pluginin ne ise mysql ye bağlayacaksın oldu bitti.
TAMAM İRFAN TESEKKURLER KONUYU KITLE DE KITLEMEDEN ONCE BIR VIDEO VARSA ATARMISINtek konsol ile alakası yok mysql ile alakası var. Permission pluginin ne ise mysql ye bağlayacaksın oldu bitti.
TAMAM İRFAN TESEKKURLER KONUYU KITLE DE KITLEMEDEN ONCE BIR VIDEO VARSA ATARMISIN
TAMAM TEŞEKKURLER KONU @KİLİTDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1506794910,1506794873][/DOUBLEPOST]Kilitliyorum ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.