Sol Reklam

Çözüldü HologramDisplay mesaj silinmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xGaddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.660
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xGaddar

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
50
Puanlar
13.370
Yer
İzmir
pGLYEq.png

sunucumuzda hologramdisplay plugini var biz lobi adli bu hologram i kurduk fakat geri silmemize ragmen bugda kaldi böle duruyor kırılmıyor plugin silsemde gitmiyor hd list e sine bakıncada gözükmüyor çözümünü bilen lütfen yardım ede bilirmi

komutlarını atarmısın ?
ve birde /hd list yazıp çıkan hd lerin secreen shot unu.

Plugini Tekrar Kurup Pluginden kaldırmayi denemelisin .Veya pluginin çöp bıraktıgı dosyaları silmeni .Öneririm :8

komutlarını atarmısın ?
ve birde /hd list yazıp çıkan hd lerin secreen shot unu.
yeni hd ler oluşturdum onu yaptıgımda list de sadece lobi vardı lobiyi sildim list den gitti yazılarında bi kısmı gitti o bugda kaldı
Plugini Tekrar Kurup Pluginden kaldırmayi denemelisin .Veya pluginin çöp bıraktıgı dosyaları silmeni .Öneririm :8
sildim girdigimde hala hd yüklüyordu pl leri sildim gene hd duruyordu çöp bıraktıgı dosya yok sanırım ama tıklayınca armorstand koruması ile ilgili birşey diyor

Çöp Dosya Bıraktı tahminim. Detaylı bir bilgim yok .Yanlış bilgi vermek istemem '':/''

Map de sorun var şu komutu deneyin /hatlactivity

worl editle o alanı seç //set 0 yapmayı dene belki gider

Üstteki çözümleri deneyip sorununu hala çözemediysen sunucundaki haritayı tek oyunculuya at. Haritaya gir ve sohbete /kill @e[type=ArmorStand] komutunu yaz. Daha sonra haritanı tekrar sunucunun dosyasına at. Sorunun %100 çözülecektir.

Hologram pluginin dosyasına gir ve database.yml'yi aç oradan mesajını bulup kaldır.

denedik olmadi

komut un ne işe yaradigi ile ilgili daha detayli bi bilgi verirmisin lütfen ?
Yanlış yazmışım /haltactivity bu sunucudaki gereksiz item, hologramları siliyor sende çalışırmı bilmiyorum.

Arkadaşım benim verdiğim çözüm yolunu dener misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı