yeni hd ler oluşturdum onu yaptıgımda list de sadece lobi vardı lobiyi sildim list den gitti yazılarında bi kısmı gitti o bugda kaldıkomutlarını atarmısın ?
ve birde /hd list yazıp çıkan hd lerin secreen shot unu.
sildim girdigimde hala hd yüklüyordu pl leri sildim gene hd duruyordu çöp bıraktıgı dosya yok sanırım ama tıklayınca armorstand koruması ile ilgili birşey diyorPlugini Tekrar Kurup Pluginden kaldırmayi denemelisin .Veya pluginin çöp bıraktıgı dosyaları silmeni .Öneririm :8
denedik olmadiworl editle o alanı seç //set 0 yapmayı dene belki gider
komut un ne işe yaradigi ile ilgili daha detayli bi bilgi verirmisin lütfen ?Map de sorun var şu komutu deneyin /hatlactivity
Yanlış yazmışım /haltactivity bu sunucudaki gereksiz item, hologramları siliyor sende çalışırmı bilmiyorum.denedik olmadi
komut un ne işe yaradigi ile ilgili daha detayli bi bilgi verirmisin lütfen ?
böle bir komut bulunmamakda diyorMap de sorun var şu komutu deneyin /hatlactivity
baktim yok list de felanda yok o sanki hayalet sadece biz görüyoruz o halde suanHologram pluginin dosyasına gir ve database.yml'yi aç oradan mesajını bulup kaldır.
sunucuda armorstand kullanan yok sunucuda denesem olurmu ?Arkadaşım benim verdiğim çözüm yolunu dener misin?