Sol Reklam

Çözüldü Hologram

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TTemuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 929
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TTemuz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Puanlar
0
Yer
İstanbul
Merheaba değerli forum üyerleri ben server'de /hd create [isim] yazıyorum hologram chatda geliyor olarak gözükükoyr ama hologram gözükmüyoru hologrampatch pluginide yüklü ayrıca hologram minecraft hologram extension plugini var

Sunucunuzda ProtocolLib var mı ?

varda bozuk arkadaş onla alakası olmaz dedi bende güncellemedim ama güncelliyecektim onla alakası varmıdır ?_?

Dostum Bir Çok Eklenti ProtocolLib Sayesin'de Çalışıyor, Çalışması Ve Eklentilerin Çakışmaması İçin Gereklidir.

varda bozuk arkadaş onla alakası olmaz dedi bende güncellemedim ama güncelliyecektim onla alakası varmıdır ?_?

Merhaba
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
için çok önemli bir eklentidir, ayrıyetten
pluginini çalıştırmak için
pluginide gerekiyor.

Merhaba
için çok önemli bir eklentidir, ayrıyetten
pluginini çalıştırmak için
pluginide gerekiyor.
HolographicDisplaysPatch sadece 1.8 destekleyen 1.7 sunucular için gereklidir. HolographicDisplays de ProtocolLib olmadan çalışır ama bazı variableleri desteklemez. ProtocolLib kurarken şuna dikkat et;
1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12,

1.7 ve altı,

konu kitlenebilir saolun <3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı