Sol Reklam

Çözüldü Hologram !yardım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Puanlar
4.350
Merhabalar gene bi skript üzerinde çalışıyorum ama aşşagıdaki kodda göreceginiz üzere /deneme yazınca oyuncunun üzerine 99999 saniye (sınırsız) asd İsimli bi hologram oluşturoyor /hkapat yazınca hologramı silmesini istiyorum ama yapamadım herşeyi denedigim halde HolographicDisplays dan pek Anlmadıgımdan böyle bi konu açmak istedim yardımlarınızı bekliyorum.
Kod:
command /hac:
    trigger:
        set {DB::ChatHologram::%player%::toggle} to true
        send "&9ChatHologram&8> &7Açıldı"
        stop
command /hkapat:
    trigger:
        delete {DB::ChatHologramA::%player%::height}
        stop

command /deneme:
    trigger:
        {DB::ChatHologram::%player%::toggle} is true:
            bind hologram "&b&l» &fasd &b&l«" to player for 999999999 seconds offset by 0.0, {DB::ChatHologramA::%player%::height}, 0.0

Farklı bir hologram kodu ara. Skriptte hiç hologramlarla uğraşmadım. SkUnity den falan araştırabilirsin.

Neyse. Bendeki skript arşivime bir bakayım varsa atarım.[DOUBLEPOST=1507991843,1507991496][/DOUBLEPOST]
Bro bi ara skriptlerimin birinde bu kodu kullanmışım bir dene istersen. (HolographicDisplays kurmayı unutma). Bu arada noktalı virgül ( ; ) koyarak bir alt satıra geçebilirsin.
Kod:
evaluate "create hologram ""Satır1;Satır2;Satır3"" at {lokasyon} for 3 seconds"

Neyse. Bendeki skript arşivime bir bakayım varsa atarım.[DOUBLEPOST=1507991843,1507991496][/DOUBLEPOST]
Bro bi ara skriptlerimin birinde bu kodu kullanmışım bir dene istersen. (HolographicDisplays kurmayı unutma). Bu arada noktalı virgül ( ; ) koyarak bir alt satıra geçebilirsin.
Kod:
evaluate "create hologram ""Satır1;Satır2;Satır3"" at {lokasyon} for 3 seconds"
Benmi hata yapıyorum ? yoksa hatalımı
Kod:
command /deneme:
    trigger:
        evaluate "create hologram ""asd"" at {lokasyon} for 3 seconds"

{lokasyon} u değiştirdinmi ?
Hayır'da siz benim yapmaya calıstıgımı anlamadınız sanırım benim yapmak istedigim şey /deneme yazınca oyuncunun kafasının üzerine asd hologramı gelecek oyuncu yürüdügünde zıpladıgında vs. onu takip edecek yukarıdaki kodda öyle oluyo ama silemiyorum onu işte sizin attıgınız farklı birşey sanırsam.

bro şimdi bu hologram oyuncu haraket edince haraket edicekmi ? veya sürelimi olucak ? bu tür bilgileri ver yardımcı olayım.[DOUBLEPOST=1507993265,1507993112][/DOUBLEPOST]pardon yeni fark ettim. hkapat taki delete {DB::ChatHologramA::%player%::height} satırını set {DB::ChatHologram::%player%::toggle} to false olarak değiştirin düzelir

bro şimdi bu hologram oyuncu haraket edince haraket edicekmi ? veya sürelimi olucak ? bu tür bilgileri ver yardımcı olayım.[DOUBLEPOST=1507993265,1507993112][/DOUBLEPOST]pardon yeni fark ettim. hkapat taki delete {DB::ChatHologramA::%player%::height} satırını set {DB::ChatHologram::%player%::toggle} to false olarak değiştirin düzelir
Hata veriyor

Kod:
command /hac:
    trigger:
        stop
command /hkapat:
    trigger:
        stop

command /deneme:
    trigger:
        if {DB::ChatHologram::%player%::toggle} is true:
            bind hologram "&b&l» &fasd &b&l«" to player for 999999999 seconds offset by 0.0, {DB::ChatHologramA::%player%::height}, 0.0
Dostum /deneme bölümünde if eklenmemiş belkide ondandır. Herşeyi geri al ve if li dene.

Kod:
command /hac:
    trigger:
        stop
command /hkapat:
    trigger:
        stop

command /deneme:
    trigger:
        if {DB::ChatHologram::%player%::toggle} is true:
Dostum /deneme bölümünde if eklenmemiş belkide ondandır. Herşeyi geri al ve if li dene.
İlginç bi console hatası veriyor hiçbir skript çalışmıyor anlayamadım bakarmısın bi

OyEn4A.png

Dy3Vgm.png

Çok değişik bir kod ya bind kelimesini ilk defa duyuyorum skriptte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı