Sol Reklam

Tanıtım Hileli client engelleme

Elmas bıraktın mı?

• Evet

Oylar: 0 0,0%
  • Hayır

Oylar: 8 100,0%

• Oy Verenler
    8
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jasonicc

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Puanlar
0
Evet arkadaşlar sanırım herkezin aradığı CR'nin de kullandığı hileli client engelleme plugin'ini paylaşıyorum.

İndirmek için kayıt olmalısınız elmas bırakırsanız sevinirim iyi forumlar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.14 desteği var mı

Bence pek o gibi gözükmüyor belli ki acemi bir eklenti.

Gereksiz adam belki hileli sunucuda oynuyor sırf dosyası var diye o sunucuya gıremıyor denedım anlamsız

Gereksiz adam belki hileli sunucuda oynuyor sırf dosyası var diye o sunucuya gıremıyor denedım anlamsız
Bu açıdan da bakabilirsin ama gereksiz diye adlandırmak yanlış olur adam sunucusuna koruma ekliyorsa hilesiz girilmesini istiyordur. Bu arada bu tam koruma sağlamaz kolay bir şekilde baypass ediliyor huzuni ile giriş yapılabilir birkaç ayara bakar

-
Sadece eklenti kalabalığı başka herhangi bir işlevi bulunmamakta.

yararsız oldugunu düşünüyorum

Gereksiz bir konu olmuş.

Minecraft'ın en büyük sorunlarından birisi de hileler ki hilelerin büyük bir kısmını engellemek için ideal bir eklenti olduğunu söyleyebilirim ?

Minecraft'ın en büyük sorunlarından birisi de hileler ki hilelerin büyük bir kısmını engellemek için ideal bir eklenti olduğunu söyleyebilirim ?
Sanırım bakmadınız bile ama ben yine de söylemek istiyorum, saf spigot bile bu plugin kadar iş yapıyor, tamamıyla gereksiz ve basit bir plugin, daha gelişmişleri ve ücretsizleri varken bunun kullanılması saçmalık olur, içeriğe hakim olmadan yanıltıcı yorumlar yapıyorsunuz ve bu da bu iş üzerinde bir şeyler yapmak isteyenleri oldukça yanıltıyor

Sanırım bakmadınız bile ama ben yine de söylemek istiyorum, saf spigot bile bu plugin kadar iş yapıyor, tamamıyla gereksiz ve basit bir plugin, daha gelişmişleri ve ücretsizleri varken bunun kullanılması saçmalık olur, içeriğe hakim olmadan yanıltıcı yorumlar yapıyorsunuz ve bu da bu iş üzerinde bir şeyler yapmak isteyenleri oldukça yanıltıyor

Evet, bu eklentinin çok yararı yok ancak kısmen engeller. Tabii adam Huzuni hilesinin adını vs. değiştirirse rahat rahat girer ama yoktan iyidir ;)

ModChecker pluginini öneririm. Hileli clientle sunucuya giriş yapmayı engelliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı