Sol Reklam

Hikaye - Tüm Malını Ver Ömrünü 10 Sene Uzatayım

HamzaEser

1881 - 193∞
Hosting Görevlisi

Discord:

müneccim hamza#6628

Katılım
24 Mayıs 2019
Mesajlar
247
Elmaslar
229
Puanlar
6.835
Kendy, Özel Bir Hastene Sahibidir. Her Zamanki Gibi Kendy Bir Sabah Yatağından Saat 12 De gibi Toplam 8 Saat Uyumuş Olarak Yatağından Kalkar.
Kıyaferlerini Giymek Üzere Salona Doğru İlerler. Ve Karşınına Birden Siyah Bir Cisim Çıkar. O Cisim cindir Ve Kendisine
- Tüm Servertini Verirsen, Ömrünü 10 Sene Uzatırım.
Der. Kendy Korku Dolu Bakışlar İle Cevap Veremez. Cin Sorunu Tekrardan Cevaplayınca Kendy Şaşkın Dolu Bakışlar İle Şöyle Der ;
- Bu Nasıl Olucak. Bunu Yapman İmkansız.
Cin ;
- Eğer Tüm Servetini Verir İsen Bunu Yapacağım
Kendy ;
- Daha Fazla Yaşamaktan Daha Güzel Bir Şey Olamaz. Bunu Kabul Ediyorum.
Cin ;
- Günlük 8 Saat Uykunu 4 Saate Düşür. Eğer Günlük 8 Saat Uyur İsen 80 Yaşına Geldiğin Zaman Hayatının 20 Senesini Uyumuş Olucaksın. Ve 60 Sene Yaşamış Oluyorsun. Fakat Günde 4 saat Uyur İsen 80 Yaşına Geldiğin Zaman Hayatının 10 Yılını Uyumuş Oluyorsun. Ve 70 Yıl Yaşamış Oluyorsun.
Der. Ve Pelerinini kaldırarak Tam Gidicek İken Kendy ;
- Duuurr. Ben Bunu Kastedmiyordum.
Cin ;
- Anlaşmayı Yerine Getirdim. 10 Yıl Daha Fazla Yaşıyacaksın Der.
Kendy;
- Ben Günde 4 Saat Asla Uyuyamam. İşe Gittiğim Zaman Çok Yoruluyorum Ben.
Cin ;
- Günde 4 Saat Uyuman Seni Hayatında Daha Başarılı Kılar. Mesela Nikola Tesla 1 Saatte Bir 10 Dk Uyuyor. Ve Tekrardan İşinin Başına Dönüyordu. Ve Bu Sayede Başarılı Oldu. Tarihe Adı Kazındı. Alexander Graham İse Gece 00:00 Da Uyuyor 04:00 Da Kalkıp İşinin Başına Dönüyordu. Ve Bu Sayede Başarılı Oldu. Tarihe Adı Kazındı. Sende Günlük Uykunu 4 Saate Düşürerek Doktorlu Hayatında Daha Başarılı olabilirsin . dedi.
Kendy;
- Evet Gerçektende Çok Doğru Diyorsun. İlk Başta Sana İnanamamıştım Ama Bu Ünlü Bilim Adamları Bu Metodları Uygulayarak Başarılı Olmuş Ve Adlarını Tarihe Kazınmış . der
Cin;
- Evet, Senden Paranı İstemiyorum. tek isteğim Sadece Yavaş Yavaş Günlük Uykunu 4 Saat e Düşür. Bu Seni Hayatında Başarılı Kılacaktır.

Kendy Uzun Uraşlar Sonrası Günlük Uykusunu 4 Saate Düşürmüş Ve Tedavisi Olmayan Hastalıklar Üzerinde Çalışmaya Başlamıştı
Ve Bu Süreci Hızlandırmak İçin Hastanesindeki Bütün Doktorları Konferans Salonun Toplamış Ve Onlara Cinin Söylediklerini Söylemişti.
Hastane Doktorlarından 5 Kişi Bunu Kabul Etmiş Ve günlük Uykularını 4 Saate Düşürmüşlerdi. Bir Grup Kurup İsmini Kendy's 5 Koydular.
Günde 4 Saat Uyuyarak Gece Gündüz Çalışarak corona virüsü Adındaki tedavisi olmayan Hastalığa Çözüm Yolu Bulmuşlardı. Ve 11 Tane Hastaneye Şu Mail i Göndermişlerdi.

- Merhaba Biz Kendy's 5, Corona virüsü Hastalığına Uzun Uğraşlar Sonucu Tedavisini Bulduk. Hastanenize Gelip Ücretsiz Bir Şekilde Tedavi Metodunu Doktorlarınıza Öğretmek ve Gerekli sistemleri Kurmak İstiyoruz.

11 Hastaneden de Olumlu Cevap Gelir. 11 Hastaneyede Gidip sistemleri kurup doktorlara bu tedavi sistemini öğretirler. Ve Kendy's 5 Üyeleri Günde 4 Saat Uyuyarak Nikola Tesla gibi, Alexander Graham Başarılı Olmuş Ve Adlarını Tarihe Yazdırmışlardı. Kim Bilir Belkide corona virüsü İle Dünya Son bulucaktı. Belikide Bu Bir Dünya Kurtuluşuydu.


---------------------

bu hikayedeki nikola tesla ve Alexander Graham ın 4 Saat Uyudukları Gerçekdir. Sizde Kendy's 5 Grubu Gibi Günlük Uykunuzu 4 saate düşürerek amacınıza odaklanarak . amacınızı yerine getirebileceksiniz. bunu sakın unutmayın. Hikaye Bilim Kurgudur. nikola tesla ve Alexander Graham ın 4 Saat Uyudukları Gerçekdir.
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı