Her Güzel Şeyin Bir Sonu Vardır :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TürkBeyi

Kükreyin kurtlar, dağlar inlesin!
Elmaslar
132
Puanlar
0
Yer
Türkiye
Merhabalar arkadaşlar, beni bilen bilir aylardır moderatörlük sıfatında foruma bir şeyler kazandırmak için çabalıyorum. Umarım bu konuda başarılı olmuşumdur. Ben artık bu rütbeye yakışmadığımı, benim yerime buralara gelecek çok daha iyi kişilerin olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben gerek ailevi sorunlarımdan gerek çevresel sorunlarımdan dolayı foruma emek veremiyorum ve buda beni bir işe yaramaz duruma düşürüyor. İşte bende sonuç olarak bir karar aldım ve Süper Moderatörlük görevimden istifa ediyorum. İnşallah bu vazifeyi hakkıyla yerine getirebilecek yeni arkadaşlar bu göreve gelir. Umarım ki ben bu foruma ve aileye en iyi hizmeti verebilmişimdir.

Dagon

Here we go again..

Discord:

dagon#7828

Elmaslar
1.148
Puanlar
7.060
Sen bu yetkiyi veya görevi sonuna kadar hakettin diye düşünüyorum. Bırakman bizi çok üzdü. Keşke bırakmasaydın. Seni özleyeceğiz Burak. :(

TürkBeyi

Kükreyin kurtlar, dağlar inlesin!
Elmaslar
132
Puanlar
0
Yer
Türkiye
Sen bu yetkiyi veya görevi sonuna kadar hakettin diye düşünüyorum. Bırakman bizi çok üzdü. Keşke bırakmasaydın. Seni özleyeceğiz Burak. :(
Zamanında emek versem bile şuan veremeyeceğimi bildiğim için bırakıyorum. Bu hem benim için hemde mc-tr için en hayırlısı.

bilektugrul

Demir Cevheri Gibiyim

Discord:

bilektugrul

Elmaslar
243
Puanlar
13.675
Minecraft
bilektugrul
Görüşmek üzere.

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Foruma büyük katkın var gitçeğin için üzgünüz yolun açık olsun kaptan ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı