Sol Reklam

Çözüldü Hata (içeri gir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Puanlar
4.350
Arkadaşlar skript üzerinde çalışıyorum ama kodu girdigim zaman aşagıdaki resimlerde göreceginiz üzere bi hata geliyor consol'a sorunun çözümünü bilen varsa yardım ederse sevinirim.

2EjyAd.png

mJEdYY.png

Jarı güncelleyin aynı hata bizdede vardı.

Son düzenleme:
İlginç bi şekilde hata devam etmekte

skript dev25 i attıktan sonra ki güncel hatayı bize yollar mısın ? Hastebine atarsan daha mutlu olurum

/ayarla ile alakalı yaptığın skript bozuk :D ? [DOUBLEPOST=1508014719,1508014671][/DOUBLEPOST]Tittle a 32 karakterli bir şey mi yazdın ?
Bozuk olamaz sabah 6-7 sularında çalışmakta olan birşey sunucuyu kapatıp açtıktan sonra bozulmuşmu oluyor yani :D

Bozuk olamaz sabah 6-7 sularında çalışmakta olan birşey sunucuyu kapatıp açtıktan sonra bozulmuşmu oluyor yani :D
title a 32 karakterli bir şey yazdın mı ? ya da ondan daha fazla bir şey[DOUBLEPOST=1508014924,1508014886][/DOUBLEPOST]title ile alakalı bir hata var[DOUBLEPOST=1508015542][/DOUBLEPOST]arkadaşın sorunu sandık ismini çok uzun koymasıydı ve sorununu özelden çözdük. Title ile alakalı sorun diyordum sandığa verdiği isim title oluyor zaten :D Neyse Konu #kilit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı