Sol Reklam

Çözüldü Groupmanager sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dangereus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 911
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dangereus

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Puanlar
0
Arkadaşlar server açıldıktan sonra /manload yapmadığım sürece taglar çalışmıyor. Ama her aççtığımda /manload yazamam çünkü sg serverimiz oyun bittiğinde kendini kapatıp açıyor. Nasıl düzeltebilirim.

PermissionsEX pluginini kullanmanı öneririm mysql desteğide mevcut.Kendi Hub sunucumda kullanıyorum çok kullanışlı ve hatasız çalışıyor.

Arkadaşlar server açıldıktan sonra /manload yapmadığım sürece taglar çalışmıyor. Ama her aççtığımda /manload yazamam çünkü sg serverimiz oyun bittiğinde kendini kapatıp açıyor. Nasıl düzeltebilirim.
Sg plugininiz ismini öğrenebilir miyim ? Skriptte plugine göre kodlar bulanabilir.

Kod:
on load:
    execute console command "/manload"

Skriptle Yapabilirsin

Selam Aynı Hta Bendede Oldu ve
Group Mangerin İçine girip
beim OLdugum dunyanın
içine tagları attım ve çalıstı
iyi gunler

Arkadaşlar sorunumu çözüm. Ben her hafta sunucumun yedeğini alıyorum. Bir önceki haftanın yedeğinden devam ettim ve sorunum çözülmüş oldu. Ayrıca @bugrababa_yt adlı kullanıcının dediği şeyde doğru oda oluyor bilginize. Konu kilitlenebilir[DOUBLEPOST=1516563558,1516563376][/DOUBLEPOST]
Sg plugininiz ismini öğrenebilir miyim ? Skriptte plugine göre kodlar bulanabilir.
Advenced Survival Games

Ben yine yazayım SKUNİVERSAL eklentisi gereklidir olmayan arkadaşlar bunu denerler.
Kod:
on advanced sg game start:
    execute console command "manload"
[DOUBLEPOST=1516563808,1516563776][/DOUBLEPOST]@SydeFQ konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı